11. mája 2024

Milá špeciálna prokuratúra… je to už takmer 200 dní, od bombastického oznámenia obvinenie šéfa SIS Michala Aláča, šéfa NBÚ Romana Konečného a bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského……

0

„Celý život“ D. Lipšica - jedno veľké klamstvo


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Prvý list špeciálnej prokuratúre

Milá špeciálna prokuratúra… je to už takmer 200 dní, čo celý národ sledoval bombastické oznámenie, že obvinenie šéfa SIS Michala Aláča, šéfa NBÚ Romana Konečného a bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského je dôvodné a úprimne… nestačím sa diviť.

Že ste tam mali slabého vyšetrovateľa, ktorý to už radšej zabalil a odišiel podľa predpokladu do civilu, to nikoho neprekvapilo. Veď NAKA…

Ale že ešte aj Vy, elita národa prokurátorského, budete tolerovať tú blbosť popísanú vo vznesení obvinenia, to mi hlava neberie…

Tak si poďme teda vysvetliť, v čom všetkom je obvinenie jemne povedané chybné…

V prvom rade obvinili ste pána Konečného, že nedodržal paragraf 43 ods. 3 Zákona o štátnej službe, ktorý znie: „Do zálohy pre prechodne nezaradených policajtov sa zaradí aj tehotná policajtka a matka do konca deviateho mesiaca po pôrode, ak ju nie je možné dočasne previesť z dôvodu tehotenstva a materstva na výkon štátnej služby, ktorá je pre ňu vhodná.“

To si snáď robíte srandu.

Je síce pekné, že chcete chrániť tehotné policajtky, ale čo s tým má šéf NBÚ? A ako mu v porušovaní tohto paragrafu pomáhal Pčolinský? Ja teda neviem… ale Pčolinský je dosť prorodinne orientovaný na to, aby sa správal škaredo k tehotným. A ak sa teda mýlim a naozaj Pčolinský niečo tým nešťastným tehulkám urobil, nemalo by obvinenie obsahovať popis presne čo, ako, kedy a kde vykonal?

Jaj, nie. Na špeciálnej prokuratúre to neplatí.

Možno ste sa to mohli naučiť už po obvinení iných prominentov, keď boli ich obvinenia zrušené práve preto, že ste neuviedli presne ako, kde, kedy a čo mali vlastne spáchať.

Ale beriem… Možno ste sa pomýlili a mysleli ste iný paragraf, ktorý neskôr aj v obvinení citujete.

Lenže ten iný paragraf sa týka ľudí v štátnej službe a Roman Konečný v štátnej službe, pokiaľ práve nejde o utajované skutočnosti, jednoducho nie je, takže nemôže ani porušovať paragrafy platiace pre ľudí v štátnej službe. To Vám nepovedali? Ale áno, to Vám povedali. Povedali Vám to jeho advokáti. Napísali Vám to jeho advokáti. Povedali Vám to jeho advokáti na tlačovke. Ale Vy ste tam slepí, hluchí, veď treba spraviť tú NBÚčkú (citujem čurillovca). A tak je chudák nevinný Roman Konečný naďalej obvinený, že čosi robil tehotným policajtkám a Vy ste si nenašli za 195 dní čas na to, aby ste si povedali: Ježiši, veď to je nejaká blbosť.

No a keď teda budete rušiť obvinenie Konečného, nezabudnite aj na jeho „komplica“ Pčolinského.

Poďme priamo k Rozuzleniu, kde ste obvinili päť ľudí, ktorí sa ani len navzájom nepoznali a nepoznajú, že sú zločineckou skupinou, ktorá spĺňa tieto parametre:

· vertikálna organizačná štruktúra s formálnymi znakmi nadriadenosti a podriadenosti (štruktúrovanosť),

· sofistikované riadenie,

· dlhodobá a strategická činnosť,

· kontrola zložiek skupiny a spätná väzba na vyvodenie dôsledkov a opatrení pre jej ďalšiu činnosť do budúcna,

· plánovanie za účelom efektívneho dosahovania cieľa,

· stálosť a prísne dodržiavanie pravidiel.

Aby bolo jasné, o kom sa bavíme. Ide o skupinu, kde sa ľudia viac nepoznajú ako poznajú. Nikdy sa nemohli všetci naraz stretnúť.

Skupinu si podľa obvinenia založili najneskôr v roku 2016, čo je celkom magický rok podľa vyšetrovateľa, lebo síce nevie kde, kto, kedy a ako tú skupinu založil, ale vie s istotou, že najneskor v roku 2016 založili skupinu, ktorá bude manipulovať verejnú mienku o vyšetrovaniach prípadov, ktoré sa začnú vyšetrovať až v 2021 roku a ktoré sa v 2016 ešte ani nestali, pričom na toto marenie vyšetrovania sa táto skupina, ktorá sa má vyznačovať dlhodobou a strategickou činnosťou a sofistikovaným riadením ZAKTIVIZOVALA na prelome rokov 2020/2021, teda v čase, keď ešte žiadne prípady vyšetrované neboli.

To je sofistikovanosť ako hovado.

Pre pomalšie chápajúcich a špeciálnu prokuratúru to vysvetlím trocha jednoduchšie.

2016 – vznik sofistikovanej skupiny vyznačujúcej sa dlhodobou a strategickou činnosťou

2017 – 2020 – nerobili nič. Ani trestnú činnosť. Proste sofistikovane, dlhodobo a strategicky nerobili nič.

Prelom rokov 2020/2021 – Podľa vyšetrovateľa sa zaktivizovali. Bodka. Nerobili nič. Prosím Vás, ako vyzerá také „zaktivizovanie sa“, pán prokurátor? Mali iniciačný rituál, vyfajčili fajku mieru alebo čo také sa udialo, že sa 5 ľudí, z ktorých sa väčšina navzájom ani nepozná, ZAKTIVIZOVALO?

2021 – zaktivizovaní čakali na postriežke, kedy sa niekde začne niečo vyšetrovať, aby ohovárali vyšetrovateľov a marili vyšetrovanie. Museli dokonca chvíľu čakať, lebo sa nikde nič nedialo. Ale keďže na túto chvíľu podľa vyšetrovateľa NAKA a špeciálnej prokuratúry čakali nečinne už 5 (!!!) rokov, tak tých pár mesiacov ešte v kľude počkali…

(V skutočnosti už v tomto čase tajná služba zachytila podozrivé informácie, ktoré sa stali jednoznačne podkladom pre vypracovanie správy o možných manipuláciach vyšetrovaní a to ešte napríklad Aláč ani Pčolinský v tom čase netušili, že generál Lučanský bol v 12/2020 uväznený aj na základe klamstva uvádzaného zo strany NAKA a/alebo špeciálnej prokuratúry pred súdom, že vlastní nehnuteľnosť v zahraničí, ktorú v skutočnosti nevlastnil… advokát Ribár bol v tom čase vo väzbe od 2019, keď si chlapec z NAKA doslova vymyslel lož, že Ribár nebol advokátom korunného svedka… Ústavný súd Ribára z väzby, ktorá bola protiústavná, prepustil až v roku 2021… niekto by to mohol smelo považovať za manipulované vyšetrovania… či?)

Podľa vyšetrovateľa sa po pár mesiacoch zaktivizovaného nič nerobenia piati obvinení dočkali: Pčolinský mal manipulovať a mariť vyšetrovanie v kauze, v ktorej je sám POŠKODENÝ a osobne do tej kauzy DODAL viacerých svedkov.

Ja teda nechcem podceňovať pána vyšetrovateľa ani pána prokurátora, ale tomuto seriózne veríte?

Asi áno.

Tak sa teda poďme pozrieť detailne na kauzy, ktoré mal Pčolinský mariť ,,s cieľom vytvorenia dojmu systémového zlyhávania zákonného vedenia trestných konaní manipuláciou výpovedí svedkov, v snahe vytvoriť podmienky pre uniknutie (…) Ing. Vladimíra Pčolinského spod zákonného riešenia (jeho) trestných vecí:

· v trestnom konaní ČVS: PPZ-21/NKA-BA1-2021 Pčolo nie je trestne stíhaný,

· v trestnom konaní ČVS: PPZ-331/NKA-BA2-2020 Pčolo nie je trestne stíhaný,

· v trestnom konaní ČVS: PPZ-254/NKA-BA2-2020 Pčolo nie je trestne stíhaný,

· v trestnom konaní ČVS: PPZ-339/NKA-BA2-2020 Pčolo nie je trestne stíhaný,

· v trestnom konaní ČVS: PPZ-7/NKA-BA4-2021 Pčolo nie je trestne stíhaný,

· v trestnom konaní ČVS: PPZ-165/NKA-BA4-2022 Pčolo nie je trestne stíhaný,

· v trestnom konaní ČVS: PPZ-15/NKA-BA4-2023 Pčolo nie je trestne stíhaný,

· v trestnom konaní ČVS: PPZ-105/NKA-VY4-2020 Pčolo nie je trestne stíhaný.

Pčolinský mal byť v riadiacej pozícii voči Aláčovi a mal ho sofistikovane riadiť, pričom mali byť dodržiavané prísne pravidlá.

Tomu verím… lenže tie prísne pravidlá nedodržiaval Aláč, ale Pčolinský a riadil ho chodbový dozorca na samotke v Leopoldove.

Keď ste ako Pčolinský v kolúznej väzbe, nedostane sa k Vám ani myš, nie to poštový holub, ktorý by mal špeciálny výcvik nepozorovane lietať z Leopoldova do centrály SIS k jednému z najlepšie strážených mužov v štáte, pracujúcemu na pracovisku, kde sa 24/7 nesmú otvárať okná. Ale keďže Pčolinský nemal na samotke ani pavúka nie to prístup k oknu, môžeme túto formu prenosu informácií vylúčiť.

Viem, že to píšem ako pre debilov… ale snáď to teda na špeciálnej prokuratúre tentoraz pochopia, že Aláča nemohol riadiť ani Košč, s ktorým sa nepozná a ktorý bol na úteku, a ani Pčolinský zo samotky v Leopoldove.

A keď teda nemohol byť Aláč riadený, tak teda skupina nefungovala tak, ako by podľa zákona zločinecká skupina fungovať mala, a tým je Aláčovo aj Pčolinského obvinenie týkajúce sa zločineckej skupiny vyvrátené.

Nabudúce si vysvetlíme, v čom všetkom bol pri vypočúvaní svedkov v kauze Rozuzlenie porušený zákon a ako sa OČTK vykašlali na práva obvinených osôb.

Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *