12. mája 2024

O množení sa chránenej zveri. Jeden pán má pani manželku. Nazvime ich pán a pani Čupkovci…..

0

Koľko mŕtvych nám prejde? Sedem, odpovedal Čurilla.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


O množení sa chránenej zveri

Tentoraz nebudem identifikovať. Napíšem len, čo sa dialo a čo kto povedal.

Jeden čurillovec má pani manželku. Nazvime ich pán a pani Čupkovci.

Pani Čupková podľa istého svedectva reprodukujúceho slová istého kajúcnika, na ktorého pravdovravnosť naši chlapci prisahajú, údajne bola neverná a pán Čupka sa dozvedel o jej nevere s pánom Makovníkom (pseudonym).

Jedného dňa pána Makovníka zatkli kolegovia pána Čupku.

V právnom štáte by sa pán Čupka k prípadu (údajného) milenca svojej ženy ani nepriblížil, ale Čupka je iný expert. Má morálny kompas, takže môže chodiť kamkoľvek.

Makovníka umiestnili do cely predbežného zadržania. Už po 30 minútach údajne búchal na dvere, že chce spolupracovať. Nabehli tam operatívci D. a M. a… a Čupka údajne rozhodol, že NIE. Žiadna spolupráca s občanom ochotným vypovedať sa konať nebude. Bolo pri tom viacero svedkov. Aj tak sa nič nedialo.

Makovník sa na súde k činu čiastočne doznal.

Pán prokurátor špeciálnej prokuratúry Šúrek, ktorý na pojednávaní zastupoval štát, údajne napísal počas pojednávania pánovi Ďurkovi, že Makovník je idiot.

Oprava… neskutočný idiot.

Dozor špeciálnej prokuratúry nad vyšetrovaním pána Makovníka bol zjavne rovnako objektívny ako jeho vyšetrovanie. 👍

Pán Čupka to dianie na súde z diaľky online vďaka správam pána prokurátora veľmi napäto sledoval a komentoval.

Keď sa došiel za Makovníka prihovoriť na súd aj jeho pán farár, Čupka to nevydržal a v komunikácii Čupkových kolegov sa objavila veta: Zabite farára.

Poznámka: Chalani sa v tej appke navzájom oslovovali „Zabijáci“. Kto vie prečo…

Farár je po smrti. Detaily nepoznám, ale viem, že trestné oznámenie ktosi chcel podávať, tak snáď sa to vyrieši. Ten ktosi sa nedávno stal poslancom parlamentu.

Veronika Sajfa Ostrihoňová povedala, že ju do politiky pozval výrok tohto pána poslanca o tom, že hádam si žena všimne svoje znásilnenie. Zaujímavé, že ju do politiky nepozvalo niekoľko mesiacov staré odhalenie toho istého poslanca o mŕtvom farárovi a pokyne na jeho zabitie. Ale aspoň viete, prečo z výrokov tohto dovtedy neznámeho poslanca, urobili médiá takú aféru. Ozval sa proti našim chlapcom a to zvyčajne znamená mediálnu diskreditáciu, prípadne rovno obvinenie…

Vráťme sa ale k nešťastnému Makovníkovi, ktorému Čupkovej muž odmietal povoliť spoluprácu.

Makovník aj pred súdom povedal, že chce spolupracovať s políciou, ale tajne.

To sa pánovi Čupkovi opäť nepozdávalo… že prečo to hovorí pred súdom, keď chce spolupracovať tajne.

Len si pripomeňme, že to bol pán Čupka, kto údajne odmietol Makovníkovu tajnú spoluprácu 30 minút po jeho umiestnení do cely predbežného zadržania, tak načo to predstieranie?

Keď podobnú správu, že Makovník ide spolupracovať s políciou, priniesli médiá, pán Čupka sa vybral za šéfom, aby mu vysvetlil, že NIE… a bolo rozhodnuté poslať niekoho, aby to vysvetlil aj tomu novinárovi… či za novinárom naozaj niekto došiel, to neviem, ale podľa môjho názoru sa od istého momentu Megove relácie zmenili na servilnú nudu so správne nastaveným kompasom.

Takto sa teda doťahovali Čupka s Makovníkom, lenže väčší pes viete čo a Makovník sa aj tak stal kajúcnikom. Asi mal ochranu. Snáď mal aj ochranu.

Svedčil tak, že mu už tri krát neuveril sudca, ale naďalej ho nestíhajú ani len za krivú výpoveď.

Toľko na dnes o rozmnožovaní sa chránenej zveri, priatelia.

Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *