20. mája 2024

Ahoj, Zuzi, takže ak si s ním teda nebola v tej garáži, tak kde si s ním bola, Zuzi?

1

takže ak si s ním teda nebola v tej garáži


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ahoj, Zuzi,
počula som, že sa na čas sťahuješ z písania o politike, lebo že útoky na Teba sú prisilné.
Len pripomeniem, že Ti niekto v posledných týždňoch pripomenul nepatrične veselé momenty s jedným mužom v garáži pod kamerami v TA3.
Dovolím si k tomu zopár postrehov.
V zahraničí sa to po prevalení škandálu robí inak: novinár(ka) prizná, že sa nesprávala tak, aby bola na seba hrdá a preto odstupuje z verejného života.
U nás sa v pohode necháš brániť prezidentkou a vytvoríte si narratív, ako na Teba neférovo útočia a potom sa odporúčaš na chvíľu preč spred kamier akoby sa nechumelilo a ešte zo seba urobíš po ceste obeť.
Ignorovala si moje správy roky. Písala som Ti, lebo po smrti Jána Kuciaka som mala na novinárov slabosť. Brala som Vás ako ochrancov demokracie a spravodlivosti.
Ignorovala si moje správy, keď som Ti písala, že zverejňovaním cesty do práce vlastne zverejňuješ Tvoju adresu. Písal sa vtedy rok 2021.
Ignorovala si moje správy, keď som Ti písala, že z loga na pulte za Tebou sa dá vyčítať, kam chodíš do fitka. Rok 2023.
A teraz sa verejne ľutuješ, že ľudia vedia, kde bývaš a kam chodíš… Nuž vedia. Veď si to vešala na instagram už pred rokmi a ignorovala si varovania.
No si fakt obeť, o ktorej si ľudia ZISTILI, kde žiješ? Či si to vešala na nos tisícom, či koľko followerov si mala, a teraz chceš vyvolať falošný súcit?
Zuzi, keď som pred rokmi prvý raz počula o Tvojom pestrom živote v garáži pod kamerami v TA3 od človeka zo známej protikorupčnej neziskovky, nechcela som veriť.
Lenže google je sviňa a keď som si začala overovať, čo si vlastne v tej TA3 v tom čase robila, vyskočili na mňa články z toho obdobia o Tvojom fungovaní so ženatým otcom od rodiny. Jeho rodina sa v tom čase rozpadla, že, Zuzi? Naschvál nemenujem toho pána, lebo pani manželka mala vtedy záujem aspoň o diskrétny, tichý rozvod.

Takže ak si s ním teda nebola v tej garáži, tak kde si s ním bola, Zuzi?

Teraz k Tvojej „novinárčine“.
Nejakú dobu som Ťa žrala.
Potom si ale začala písať zle.
Pre mňa osobne bol zlom v okamihu, keď chudák Johnny Depp vyhral súdny spor po falošnom obvinení z domáceho násilia a Ty si aj tak urobila debatu o ňom ako o násilníkovi.
Keď Johnny Depp dal rozhovor Tvojej kolegyni z redakcie, dala som na instagram príspevok v angličtine s popisom, čo si o ňom hovorila po rozsudku. Môj príspevok Vaša redakcia vymazala. Slobodu slova zjavne garantujú len Tebe, aj keď pokrytecky klameš.
Ale úplné dno v mojich očiach si dosiahla, keď si ignorovala pána Ribára.
Pán Ribár nedávno prešiel detektorom lži, ktorý dokázal, že je nevinný vo všetkých bodoch svojho obvinenia. Bol napríklad obvinený, že dal radu jednému pánovi, aby nevypovedal, ale príslušník NAKA si vymyslel, že ten pán nebol klientom advokáta Ribára a pán Ribár bol za tú radu obvinený.
Lenže, Zuzi, pán Ribár naozaj bol advokátom toho klienta a je legitímne, že mu poradil nevypovedať.
Pán Ribár si po tejto lži odsedel vo vazbe 560 dní a vyšiel po zdravotnej stránke ako troska. Má zničené kĺby tak, že potreboval ich výmenu. Stráca zrak po roku v prítmí a v umelom svetle.
A Ty si aj tak nechala Lipšica, aby opakovane o pánovi Ribárovi klamal a nedala si pánovi Ribárovi šancu sa k tým klamstvám vyjadriť. Pri tom Ti opakovane písal a žiadal o priestor na vyjadrenie a očistenie svojho mena.
Vďaka mediálnym lžiam tomuto slušnému, veriacemu pánovi veľa ľudí neverí PRAVDU.
A Ty sa ľutuješ, že sú na Teba ľudia nahnevaní a spomínajú, čo si robila…
No tak sa ľutuj.
Snáď Ti to pomáha.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


1 thought on “Ahoj, Zuzi, takže ak si s ním teda nebola v tej garáži, tak kde si s ním bola, Zuzi?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *