20. mája 2024

Video-Štefan Harabin: Korčok selektuje novinárov ako diktátor.

0

Štefan Harabin: Korčok selektuje novinárov ako diktátor.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Rozhovor s bývalým predsedom Najvyššieho súdu a kandidátom na prezidenta Štefanom Harabinom o jeho diskusiách v médiách hlavného prúdu, o Korčokovi, ktorý selektuje novinárov a uteká pred otázkami alternatívnych novinárov, o predsedovi Ústavného súdu Ivanovi Fiačanovi, aj o problémoch občanov mimo Bratislavy a nadchádzajúcom súde Štefana Harabina na ŠTS v Pezinku kvôli jeho vyjadreniam na adresu Ruska a Vladimíra Putina.

rozhovor s bývalým predsedom Najvyššieho súdu a kandidátom na prezidenta Štefanom Harabinom odhaľuje jeho pohľady na súčasnú situáciu v médiách hlavného prúdu. Diskutuje o ministrovi zahraničných vecí Ivanovi Korčokovi, ktorý podľa neho selektuje novinárov a vyhýba sa otázkam alternatívnych médií. Harabin tiež komentuje postoj predsedu Ústavného súdu Ivana Fiačana a zdôrazňuje problémy občanov žijúcich mimo hlavného mesta Bratislavy. Rozpráva o svojom nadchádzajúcom súde na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku, kde čelí obvineniam z vyjadrení na adresu Ruska a Vladimíra Putina.

Rozhovory s Mimi Šramovou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *