13. mája 2024

Putin získal 85,13 percenta hlasov po spracovaní 100% hlasov

0

Putin získal 85.13 percenta hlasov po spracovaní 100% hlasov

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Moskva. 18. marca. INTERFAX.RU – Podľa výsledkov spracovania 100% protokolov okrskových volebných komisií v Moskve získal Vladimir Putin v prezidentských voľbách Ruskej federácie 85,13% hlasov, Vladislav Davankov je druhý.

Príslušné údaje sa predkladajú ÚVK Ruskej federácie.

Na druhom mieste je podpredseda Štátnej dumy, člen strany Nový ľud, Vladislav Davankov, ktorý získal 6, 65% hlasov.

Tretí – s 3, 84% hlasov – je poslanec Štátnej dumy (frakcia Komunistickej strany Ruskej federácie) Nikolaj Charitonov, na štvrtom mieste – s 2, 83% hlasov – vedúci strany LDPR Leonid Slutsky.

Ako povedal podpredseda moskovskej mestskej volebnej komisie Dmitrij Reut pre agentúru Interfax, hlasovacie lístky zafarbené zelenou farbou v Moskve boli prečítané, hlasy boli spočítané.

„Všetko je čitateľné, značky na hlasovacích lístkoch sú viditeľné, všetko sa spočíta a započíta. Neprehral ani jeden hlas!“ povedal Reut.

Pripomenul, že hlasovacie lístky v dvoch volebných miestnostiach boli ovplyvnené zelenou farbou – v Otradnoye na PEC 690 (115 hlasovacích lístkov) a v Chertanovo Yuzhnoye na PEC 2084 (217 hlasovacích lístkov).

Vyšetrovací výbor Ruskej federácie predtým oznámil, že v prvý deň hlasovania v prezidentských voľbách bola vo volebnej miestnosti v Moskve zadržaná žena po naliatí farby do volebnej urny, začalo sa trestné konanie. Verejné riaditeľstvo pre pozorovanie volieb potom oznámilo, že komisia zapečatila volebnú urnu, do ktorej bola tekutina naliata.

Zdroj Spracoval JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *