20. mája 2024

Video-Neustále klamstvá, o „našich chlapcoch“ vyvrátené

0

Jana Ďurková - sestra vyšetrovateľa Pavla Ďurku, Jarmila Koteková - manželka policajta Ladislava Koteka a Natália Svítková - manželka policajta Juraja Svítka vyvracajú neutíchajúce klamstvá, ktoré zaznievajú na adresu policajtov NAKA a UIS.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Jana Ďurková – sestra vyšetrovateľa Pavla Ďurku, Jarmila Koteková – manželka policajta Ladislava Koteka a Natália Svítková – manželka policajta Juraja Svítka vyvracajú neutíchajúce klamstvá, ktoré zaznievajú na adresu policajtov NAKA a UIS.

DEMOKRATKY KOSATKY DOMÁCE PREHOVORILI O KAUZE ROZUZLENIE

Manželky policajtov z inšpekcie dnes opustila sestra exvysetrovsteľa NAKA Pavla Ďurku – lekárka, pre pracovné povinnosti. Dobre urobila, lebo by už len tichou účasťou poškodila svojmu intelektu, ktorý má na rozdiel od svojich kamarátok na úrovni.

A tak sa kosatky domáce snažili iba vo dvojici vysvetliť verejnosti, čo je to tá kauza ROZUZLENIE a aké krivdy postihli manžela jeden z nich – Juraja Svítoka, ktorý v prípade výpovedá ako svedok a má status chráneného oznamovateľa.

Tento policajt – operatívec z inšpekcie, dnes slúžiaci v Bánovciach nad Bebravou v prípade vypovedal, to čo sa dozvedel od svojich informátorov, ktorými boli príslušníci SIS. Kosatky domáce (respektivé ten, kto im dáva noty) však zámerne zatajili, že to je v rozpore so zákonom. A je úplne jedno, či mu poskytli pravdivé alebo nepravdivé informácie. Ak naletel na výmysly je to hanba, no ak sú tvrdenia informátorov pravdivé, tak to nie je iba hanba, je to škandál nevídaných rozmerov, ktorý spôsobil.

Keďže takýmto postupom abslútne zničil celé objasňovanie a vyšetrovanie podozrení.

Mali by ho za to odstíhať a nie mu dávať status chráneného oznamovateľa. No odstíhať by ho mali aj v opačnom prípade, ak vydával klebety za pravdu.

No ešte dôležitejšie je to, že Nátália Svítková aj jej kamarátka Jarmila Koteková sa politicky angažujú v strane Demokrati a za túto politickú stranu do eurovolieb kandiduje bývalý policajný prezident Štefan Hamran, ktorý šesť týždňov pred parlamentnými voľbami, ako policajný funkcionár urobil ku kauze veľkolepú tlačovku. Obsah verejného vyhlásenia bol o tom, že strana SMER manipuluje vyšetrovania s pomocou spravodajskej služby. (Teraz nechajme bokom, že zločineckú skupinu z kauzy Rozuzlenie mal spoluriadiť Vladimir Pčolinský, ktorý na jeseň 2020 podhodil kajúcnika Bernarda Slobodníka vtedy advokátovi Danielovi Lipšicovi, aby s ním išiel vypovedať na ÚŠP proti tým zlým SMERákom a Lipšic k tomu aj v inom konaní vydal SMS, ktorá to dokazuje.)

Po tom výstupe kosatiek domácich je už iba ťažké uveriť tomu, že vznesenie obvinenia v kauze Rozuzlenie nebolo politicky motivované.

Kosatky domáce tiež opomenuli spomenúť, že generálna prokuratúra pred pár dňami zrušila obvinenie jednému z obvinených.

Nuž a z rozhodnutia vyplýva, že v koši skončí celý prípad a to z dôvodu neschopnosti vyšetrovateľa naformulovať skutkovú vetu a určiť správnu právnu kvalifikáciu (okrem iného).

Nuž a keď padne kauza Rozuzlenie, svedkom padne aj status chráneného oznamovateľa. Teda aj Jurajovi Svítoka.

Kosatky domáce si tiež myslia, že vážnosť výpovede Juraja Svítoka potvrdzuje to, že Vladimír Pčolinský podal na neho pre jeho výpoveď trestné oznámenie a teda informácie, ktoré poskytol boli určite pravdivé. Nuž, ten, ktorý im túto teóriu posunul zjavne neovplýva ani sedliackym rozumom a nie to ešte analytickými schopnosťami.

PRAVDA & FIKCIA

A úplne to zabili, keď povedali, že zverejnenia výpoveď, aby celý svet videl, aké závažné informácie Juraj Svítok poskytol. No ukáže sa skôr nízka rozumová úroveň dotyčného. A nech Boh chráni všetkých poškodených a oznamovateľov trestnej činnosti v Bánovciach nad Bebravou.

Piraňa FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *