20. mája 2024

Video-Kto je Korčok? – Zoroslav Kollár

0

Kto je Korčok? - Zoroslav Kollár


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Rozhovor- Zorroslav Kollár. Kto je Korčok? – História vzniku konfliktu Izrael – Palestína – Americký vojensko-priemyselný komplex a jeho úloha vo vojne na Ukrajine

Zorroslav Kollár, známy svojimi kontroverznými výrokmi a právnymi sporami, je postavou, ktorá neustále vyvoláva pozornosť médií. Jeho príbeh je príkladom toho, ako sa biznis a politika môžu preplietať na Slovensku.

Ivan Korčok, bývalý minister zahraničných vecí a veľvyslanec Slovenska v Spojených štátoch, je osobnosťou, ktorá sa výrazne zapísala do slovenskej politiky. Po odstúpení z funkcie ministra zahraničných vecí v septembri 2022 oznámil svoju kandidatúru na prezidenta v roku 2024.

História konfliktu medzi Izraelom a Palestínou je dlhá a komplexná. Jej korene siahajú do konca 19. storočia, keď sa začali formovať prvé židovské osady v regióne. Počas 20. storočia sa situácia vyostrovala a vyústila do viacerých vojen a politických zmien. Dnes je tento konflikt stále nedoriešený a predstavuje jednu z najväčších výziev pre medzinárodné vzťahy.

Americký vojensko-priemyselný komplex má dlhú históriu ovplyvňovania zahraničnej politiky USA. V súčasnosti sa jeho úloha prejavuje aj vo vojne na Ukrajine, kde Spojené štáty poskytli Ukrajine veľké množstvo vojenského materiálu. Tento krok však odhalil aj slabosti amerického vojensko-priemyselného komplexu, keďže produkcia zbraní nedokáže držať krok s ich spotrebou v konflikte.

zvtv


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *