20. mája 2024

Pellegriniho KO Kočokovi vo FINÁLE KAMPANE

0

Aké bolo finále prezidentskej kampane v skratke? Korčok nemohol presvedčiť žiadneho nového voliča, keďže jediným jeho posolstvom je “nemôžu mať všetko”


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ak bola debata na RTVS vrcholom prezidentskej kampane, tak v normálne rozmýšľajúcom štáte, bez mediálnych manipulácií, by sme spoznali prezidenta Slovenskej republiky! Výkon moderátorov je zbytočné hodnotiť, samozrejmosťou bolo ich zaujatie, ale Peter Pellegrini išiel od prvej sekundy naplno, čo Ivan Korčok nemohol ani len dobehnúť!

Korčok bol v takom strese, že povedal nasledujúcu vetu “My ľudí neznášame,” áno išlo o prerieknutie, chcel povedať “My ľudí nezvážame,” ale povedal pravdu. Prečo vláda, v ktorej Korčok sedel urobila súkromné oslavy SNP, sama pre seba? Útok ako z veľkej “konšpirátorskej knihy” zo strany Pellegriniho. Reakcia? “Zabudol som na otázku.” Toto povedal Korčok po troch minútach prejavu o vlastenectve. “Pán Korčok, vlastencom sa narodíte a vychovávajú Vás k nemu rodičia. Vlastencom z Vás neurobia marketéri za mesiac/dva.” Čo na toto mohol Korčok povedať?

“Ja som pripravil pozemok na novú nemocnicu na Rázsochách. Čo ste za tri a pol roka urobili vo vláde?,” a zasa bol Korčok mimo a zmohol sa len na “Ja som nebol politicky zodpovedný ako Vy.” Pellegrini pripomenul, že vlády, ktorých súčasťou ako minister bol Korčok mali na stole pripravené peniaze na kanalizácie a vodovody v obciach, ale Korčok opäť “nebol som politicky zodpovedný”.

Najväčšie KO dostal Korčok po otázke, či súhlasí s politikou Igora Matoviča a znova ticho a protiútok na Andreja Danka a Štefana Harabina. Už absolútnym zúfalstvom na vytiahnutie bielej vlajky bolo, keď Korčok vytiahol “extrémistu z pivnice v Londýne”! Korčok urazil nielen mňa, ale aj celú tzv. alternatívu, ktorá demaskovala jeho pravú tvár už pred Veľkou nocou, ktorú v tomto týždni odhalil aj sám.

Definitívne KO uštedril Pellegrini pokojom, ktorý je hlavným mementom jeho kampane, Korčok namiesto ráznosti a slušnosti predviedol aroganciu a najmä absolútne pohŕdanie vlastným národom, ktorý chce z Prezidentského paláca vychovávať a na dobehnutie do cieľa nemá problém zneužiť vlastnú rodinu cez emócie, aby do poslednej chvíle hral obeť!

Aké bolo finále prezidentskej kampane v skratke? Korčok nemohol presvedčiť žiadneho nového voliča, keďže jediným jeho posolstvom je “nemôžu mať všetko”. Pellegrini je kandidátom Slovenskej republiky, mieru a pokoja! RTVS potrebuje extrémnu zmenu, na ktorú bude málo cisterna svätenej vody, či dezinfekcie…

Roman Martiška


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *