20. mája 2024

Video-Klamár a demagóg Kňažko v priamom prenose

0

Video-Klamár a demagóg Kňažko v priamom prenose


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


V štúdiu sme privítali Milana Majerského predsedu KDH, pozvanie zrušil Erik Tomáš (Smer SD) a v politickom súboji sa stretili Jozef Banáš a Milan Kňažko.

Od žiadneho politika ani ústavného činiteľa nie je možné vyžadovať, aby sa zúčastňoval diskusií v súkromných médiách. Ak pozvanie príjmu, je to len prejavom ich dobrej vôle. Alebo správne vykalkulovaného rizika možných prínosov a strát z pohľadu získania politických bodov.

Televízia Markíza všetci hostia od 22 minúty

Predstavitelia súčasnej vládnej koalície majú viacero politických aj vecných dôvodov na to, aby neprijímali pozvania súkromných televízií. Ak sa moderátori televízií správajú ako aktivisti progresívnych politických síl, nechuť zúčastňovať sa podujatí tohto druhu je nielen pochopiteľná, ale aj oprávnená. To, čo produkujú nielen súkromné televízie, ale aj verejnoprávny vysielateľ, nie sú žiadne diskusie v pravom slova zmysle. Je to len defilé nezvládnutých hormónov, vypustených bez náležitého dozoru z klietky určenej pre nebezpečné šelmy.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *