12. mája 2024

Vypovedal pán Kučerka a vieme ako dopadol. Ide mu o život

0

Vypovedal pán Kučerka a vieme ako dopadol. Ide mu o život


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Oficiálnu verziu poznáte: Kučerka je ten fuj bývalý policajt, ktorého odsúdil strýko-senát za korupciu.

Že bol po pri tom Kučerka troška vydieraný prokurátorom špeciálnej prokuratúry? O tom sa decentne mlčí. Kučerka zo strachu o život ušiel do Bosny.

A tu začína byť zaujímavé, kto sa ho z tej Bosny snaží dostať používajúc frázy o korupcii a o vražde Jána Kuciaka. Medzi panoptikom osobností bol aj pán Kubina, oficiálny advokát jedného z rodičov Jána Kuciaka.

Pán Kubina ale akosi zabúda spomenúť, že je zároveň advokátom Bernarda S.

O Bernardovi S. je známe, že dával informácie rôznym novinárom. Aj Jánovi Kuciakovi. Dával niektorým novinárom aj niečo viac… Známa je historka, o ktorej vypovedal jeden policajt priamo na súde, že Mončiči T. napríklad dostala od Bernarda S. malý podlhovastý balíček.

Čo to asi tak mohlo byť? Že by papieriky? Už menej známe je, že Bernard S. na Jána Kuciaka naliehal, aby vyšiel článok o Kočnerovi. Áno, za Jánovými článkami o Kočnerovi bol aj pán Bernard S.

Kočner sa teda nemýlil, keď mal podozrenie, že Ján nemal informácie o ňom sám od seba. Dával mu ich niekto tretí.No a tento pán Bernard S. si podľa svedectva bývalého policajta pána Kučerku dal pred vraždou Jána Kuciaka lustrovať adresu Jána Kuciaka. Načo? To sa prominentného kajúcnika a miláčika novinárov Bernarda S. nikto nespýtal.

Nikto ani neriešil, že Bernard S. mal podľa výpovede pána Kučerku údajne aktívne pôsobiť proti tomu, aby sa informácia o tom, že Jánovu adresu si dal vylustrovať on, dostala na svetlo sveta. Informácia o tomto výsluchu ostala pekne schovaná v spise vedenom pánom Ďurkom. Hej, tým čurillovcom.

Vypovedal pán Kučerka a vieme ako dopadol.

Momentálne je na úteku zo strachu o život a pán advokát Kubina aktívne vystupuje v dokumente bosnianskej televízie, ktorý sa snaží navodiť dojem, že je zlé, že Bosna pána Kučerku nevydala na Slovensko.

Bosnianskej televízii ale nikto neprezradil, že Kučerka bol odsúdený sudcom, o ktorom aj Ústavný súd Slovenskej republiky povedal, že nemá Kučerku čo súdiť, lebo nemôže byť vnímaný ako nezaujatý.

Prezradil pán Kubina aspoň Kuciakovcom, že si jeho bohatý klient dal údajne vylustrovať Jankovu adresu? Prebrali spolu, že sú šumy, že sa jeho klient pozná s Andruskóom, teda odsúdeným sprostredkovateľom objednávky vraždy ich syna?

P.S.: Ak chcete vidieť vystrašené mončiči, vygooglite si jej rozhovor s Bernardom S. 😉
K nariekaniu prokurátorov z bývalej špeciálnej prokuratúry na dnes toľko:

Na prvej fotke sú spisy zo špeciálnej prokuratúry po sťahovaní organizovanom Generálnou prokuratúrou, na ktorú sa sťažujú. Ostatné dve fotografie sú z čias Kolíkovej reformy súdnej mapy.

Konkrétne na druhej foto sú spisy na chodbe v Justičáku, kde bežne chodby upratujú osoby vo výkone trestu, a chodia tadiaľ návšteníci.

Tretie foto je z Okresného súdu BA3. Hlavne, že špeciálni prokurátori zase našli dôvod vyplakávať a ľutovať sa. Čo sa týka pána Šúreka: Pán Šúrek, neplatíme Vás za to, aby ste sedeli a čumeli do mobilu.

A k pánovi Repovi… keď je Vám kancelária malá, tak navrhujem vybehnúť zistiť do väzenia, kde mal pán Krivočenko celu, kto boli tí maskovaní kukláči, ktorí dva týždne po jeho smrti ukradli z jeho skrinky Krivočenkove papiere s poznámkami.

Tie papiere by totiž mala mať podľa zákona jeho vdova. Prečo ich doteraz neobdržala? Čo v tých papieroch bolo?? A po pri tom sa môžete na chvíľu položiť na Krivočenkovu „posteľ“, ktorú tvoril len rošt a na ňom položená deka.

Možno tam konečne prídete na to, že na referáte väzenstva sa dá urobiť omnoho viac ako riešiť keksík k čaju.

Napríklad riešiť zločiny proti ľudskosti.

svtanie TG/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *