19. mája 2024

Odor, poslúchnite vašu progresívnu aktivistku, a prestaňte tliachať

0

Trojský kôň Čaputovej, Ódor


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Áno, poslúchnite vašu progresívnu aktivistku „prezidentku“ a prestaňte tliachať. Reagujem tým na veľkoplošné reklamné plagáty ktoré zaplavili minimálne Bratislavu.

Vraj “ UDRŽÍME SLOVENSKO V EURÓPE „

Tak sa pýtam, vari sa niekto snaží premiestniť Slovensko na nejaký iný kontinent?

Veď keby tam progresívci napísali na záver že v EÚ, tak by to dávalo aký-taký zmysel. ale v Európe ? Lebo pamätáme si ako hystericky ziapali pred parlamentnými aj prezidentskými voľbami že Smer chce vystúpiť z EÚ. Darmo Fico stokrát vyvracal tie nezmysly, darmo neustále opakoval že Smer nemá v programe vystúpenie z EÚ, progresívci si stále húdli to svoje.

Tak vážený pán Ódor, keď už niečo dokola opakujete ako papagáj, tak to aspoň opakujte správne.

Lebo nikto nemá v pláne nikam premiestniť Slovensko. Ani do Ruska. Lebo zrejme o to vám ide však ? O tie vaše klamstvá že dnešná vláda je proruská, že Rusko na nás mieni zaútociť, okupovať nás, že sa staneme ruskou guberniou, atď.

A znova, darmo Fico neustále opakuje že chce robiť politiku na všetky štyri svetové strany, vaše lži sú zrejme silnejšie ako jeho pravda.

Odporúčam, keď už chcete kritizovať vládnu koalíciu, tak zato, čo zlé povedali či urobili a nie zato čo nepovedali a neurobili. Vám však nikdy nešlo o pravdu, o relevantnú kritiku a konštruktívnu opozíciu, ale ako pán Šimecka povedal “ hádzať polená Ficovi pod nohy.“

A ak vám na tie vaše lži vaši voliči naletia, tak je namieste silno pochybovať o ich inteligencii.

A vraj my ficovoliči sme hlúpi, jednoduchí, nevzdelaní. sedliaci, atď.

Ach jaj….

Autor: viva54/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *