19. mája 2024

Predstavitelia novodobej inkvizície, skrytí nacisti?

Nedovoľme, aby sa oživil nacizmus. Zachovajme demokraciu a slobodu v záujme budúcnosti, v záujme ľudstva!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Prečo si myslíte, že nacisti skúpili popredné tlačené médiá v Nemecku a zavreli tie opozičné? Aby ľuďom vnútili ilúziu väčšinového názoru!

Najjednoduchší spôsob manipulácie je presvedčiť ľudí o tom, že sa s nimi nemanipuluje. A deje sa to priamo pred očami. Rovnaké metódy, ako používali nacisti, sa používajú aj dnes. Eliminovali nežiaduce osoby, používali scenár, ktorí prakticky vyhladil takmer celý národ. Ľudia boli presvedčení, že Židia sú nebezpeční, chamtiví a môžu za všetky problémy Nemecka. A vraj pre všetky ich zločiny a podlosti nie sú hodní ani titulu ľudskej bytosti. A ak nie sú ľudia, musia byť vyhladení!

Dnes máme ľudské práva chránené a garantované nielen ústavou, ale aj medzinárodnými dohovormi a organizáciami. Ťažko uveriť, že by niekto mohol niekoho utláčať z národnostných alebo akýchkoľvek iných dôvodov. Ľudia majú plné právo vyjadrovať sa a majú slobodu názoru. Človek sa môže bez problémov identifikovať ako žena a zároveň byť mužom, byť kresťanom alebo satanistom atď. Je to predsa legálne. Je tu však niekto, kto mieša karty. Antikult, terorizmus ktorý ničí základy demokracie.

Náboženská mravnostná polícia v akcii

Antikultový terorizmus je termín, ktorý zaviedol Massimo Introvigne. Existuje množstvo národných a medzinárodných organizácií, ktorých úlohou je bojovať proti sektám, ide o akúsi náboženskú mravnostnú políciu. FECRIS a MIVILUDES v Európe, RACIRS v Rusku. Napriek rozdielnym politickým a náboženským názorom krajín týchto organizácií sú členovia tejto trojice prepojení. Šéf ruskej organizácie RACIRS bol istý čas šéfom FECRIS a ešte predtým bol členom americkej skupiny proti kultom CAN (ktorú americký súd škandalózne rozpustil kvôli zločinom a zverstvám páchaným na ľuďoch). Členovia FECRIS boli a sú aj členmi MIVILUDES. Jedným slovom teroristická skupina.

Títo predstavitelia novodobej inkvizície boli takí zanietení „honom na čarodejnice“, že prenasledovali aj scientológov, Svedkov Jehovových, mormónov, moslimov a Hare Krišnov, dokonca začali obviňovať medzinárodné obchodné korporácie, dobrovoľnícke organizácie a advokátske kancelárie zo sektárstva.

Antikultoví teroristi sú však len nástrojom v niečích mocných rukách. A nie sú to náboženské štruktúry, aj keď majú jasnú stopu v Ruskej pravoslávnej cirkvi. Po mnohých prehratých súdoch neboli antikultisti potrestaní a pokračujú vo svojom extrémizme voči bežným občanom.  Používajú jednoduchú nálepku, ktorá však funguje dokonale: sektár.

Chceš nálepku? Pozeraj!

Nálepka sektára sa získava nasledovne: zrazu sa z ničoho nič začnú objavovať články o tom, že niekto je sektár alebo sekta, frekvencia týchto publikácií sa postupne zvyšuje, médiá, ktoré o tom hovoria, tiež rastú, a ide to. Formuje sa verejná mienka, kde sami ľudia začnú mať dojem, že ide o sektu. Funguje ilúzia väčšiny.

Nikto si nedá tú námahu preverovať hodnovernosť predkladaných informácií a tí, ktorí stoja za antikultami, to veľmi dobre vedia. Rovnaké metódy používali aj nacisti. Prečo si myslíte, že skúpili popredné tlačené médiá v Nemecku a zavreli opozičné? Aby ľuďom vnútili ilúziu väčšinového názoru! Prešlo toľko rokov a nič sa nezmenilo. Propaganda ako fungovala kedysi, funguje stále. Preto Goebbels vytvoril ústrednú televíziu, pretože dobre poznal princípy manipulácie s verejným vedomím.

Ak uveríte tomu, že niekto je sektár, alebo má s ňou niečo spoločné, miera dôvery v tohto človeka alebo organizáciu klesá. Vtedy do arény vstupuje predstaviteľ moci alebo vládneho úradu, ktorý vyjadruje znepokojenie nad touto otázkou a žiada kontrolu od strážcov zákona. Nepripomína to praktiky nacistického Nemecka?

Rovnaký príbeh je aj s údajnými sektármi. Len čo je niekto označený za sektára, automaticky opúšťa právne pole a je zbavený všetkých práv. To znamená, že osoba alebo organizácia sa stáva terčom zničenia. Kto by chcel mať do činenia so sektárom? Mal by byť izolovaný alebo zničený, pretože je sektár. Praktické a pohodlné. Zlikvidovať konkurenta v podnikaní alebo nepotrebného politika a dosadiť tam vlastného hráča.

Znie to ako konšpirácia? Možno, stačí si však pozrieť video od Egona Cholakiana, predstaviteľa americkej spravodajskej skupiny.

Vo videu ukázal výsledky 30-ročného sledovania jednej utajovanej štruktúry, ktorá vedie tajnú informačnú vojnu proti celému demokratickému svetu. Ich cieľom je zničenie Ameriky a demokracie na celom svete. Za týmto účelom táto tajná štruktúra zorganizovala celú štruktúru s antikultistami, predstaviteľmi cirkví a novinármi. A tak priamo ovplyňujú verejné povedomie ľudí. A do tých „správnych krajín“ si k moci dosadzujú „svojich správnych“ ľudí. Rusko a Ukrajina sa už stali obeťami ich experimentu. A pozrite sa, čo sa v týchto krajinách deje! Pod zámienkou vojny sú ľudia zbavovaní všetkých možných práv a slobôd.

Chcete toto aj na našom Slovensku?

Myslíte si, že sme tu chránení pred manipuláciou? Vôbec nie! Teraz začala táto skupina aktívne pôsobiť aj na Slovensku! Slovensko sa stalo odrazovým mostíkom na zničenie demokracie v Európe.

Nedávno vyšiel článok blogera Mačuhu, v ktorom obvinil súčasnú ministerku kultúry, že je napojená na nacistov! Niet dymu bez ohňa. V jeho článku sa negatívne a spomína aj dobrovoľnícke hnutie AllatRa. Samozrejme, ako sekta. Politička označená za nacistku, dôvod na odstránie a nahradenie vhodnejšou postavou. Zastavme to. Ide o demokraciu. Teraz je to hlavné. Nemlčať! Egon vyzval občanov Ameriky, aby boli ostražití! Dnes, ako vždy, všetko závisí od vás a odo mňa, od obyčajných ľudí. Nedovoľme, aby sa oživil nacizmus. Zachovajme demokraciu a slobodu v záujme budúcnosti, v záujme ľudstva!

Autor: adanovakova/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme