20. mája 2024

Prípad generálovho syna. Aj takto sa dajú ničiť ľudia cez deti.

0

Kauza FEKÁLNEHO FANTÓMA sa SKONČILA! Syn generála Macka sa po 7 rokoch dočkal: JE NEVINNÝ


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


V hlavnom meste sa objavili prípady napadnutia žien exkrementami. Útočník sa k ženám mal priblížiť spravidla zozadu, močiť na ne a natrieť na ne exkrementy. Po nejakom čase zatkli opitého syna generála spiaceho v električke a voilá!

Na chrbte jeho kabáta našli rozotretý exkrement.A páchateľ bol na svete. Lenže to malo háčik.

Napadnuté ženy popisovali útočníka ako muža s krátkym strniskom a generálov syn posledné roky nosil dlhšiu bradu. Ale aj to na polícii poriešili rýchlo: bradu mu oholili a šup na rekogníciu. Už sa na páchateľa podobal.

Kým bol ešte pod vplyvom alkoholu, vnímal tlak, aby sa priznal k nejakým útokom a tlak, aby si nežiadal advokáta… (Priatelia, zapamätajte si jedno: NIKDY nevypovedajte bez porady s vlastným advokátom.)

Generálov syn sa tomu tlaku podvolil a ironicky sa policajtom „priznal“ a popísal im ako mal akési útoky na ženy s exkrementom robiť… bola to strašná sranda pre mladého podguráženého muža… Ním popisované činy nezodpovedali priebehu útokov, ale to nikomu na polícii a neskôr na súdoch nevadilo…

O dve hodiny vytriezvel a priznanie odvolal. Aj tak dali bleskovo do novín jeho „priznanie“.

Národ aj generál polícii a médiám uverili hneď na prvú a zhrozený generál sa za syna ihneď verejne ospravedlnil. Lenže nezvyčajné útoky na ženy pokračovali napriek zatknutiu generálovho syna nerušene ďalej a onedlho chytili druhého podozrivého… mladého športovca so strniskom.

Oboch podozrivých poslali na sexuologické vyšetrenie.

Generálov syn prešiel cez sexuologické vyšetrenie bez problémov: exkrementy ani strašenie žien ho nevzrušuje. Je to muž s normálnou sexualitou. Keďže takéto zameranie sa v priebehu života nemení, nie je dôvod sa domnievať, že to pred tým robil a teraz už o to nejaví záujem.

Dôkazy jeho neviny boli nasledovné: Počas jedného z útokov preukázateľne nebol v Bratislave a dosvedčilo mu to viacero svedkov.

Počas druhého útoku síce bol v Bratislave, ale na svojom elektronicky stráženom pracovisku a elektronika aj kolegovia potvrdili jeho prítomnosť v práci. V čase útoku práve posielal pracovný email.

Tretí útok bol v minulosti urobený na jeho kolegyňu a tá ho pri útoku nespoznala. Nevyzeral ako ženou popisovaný útočník, lebo mal dlhšiu bradu a nemal začínajúce kúty. Druhý podozrivý mal aj strnisko, aj kúty. Aj tak generálovho syna naše súdy bez problémov za útoky vykonané preukázateľne v jeho neprítomnosti (!) odsúdili.

Mal nariadené aj ochranné sexuologické liečenie… asi aby sa dal dokopy z toho, že má normálnu sexualitu aj keď mu OČTK a súdy v rozsudkoch tvrdia opak… Dokonca bol držaný v tom istom väzenskom zariadení ako druhý zadržaný útočník. Našťastie sa mu vyhýbal a nekomunikoval s ním, takže nedošlo ku konfliktu, ktorý by mu ešte viac zavaril.

Keď konečne bol zrušený viac než pochybný rozsudok o jeho vine, na chvíľu si vydýchol.

Lenže naši páni policajti si spomenuli, že kedysi pred rokmi (!) bola nejaká cudzinka napadnutá exkrementami tiež… a síce podľa vlastných slov nevidela útočníkovi do tváre, ale polícia aj tak začala riešiť generálovho syna ako podozrivého a čaká sa, kedy sa podarí s cudzinkou žijúcou boh-vie-kde urobiť rekogníciu aj keď (opakujem pre pánov policajtov), cudzinka jasne uviedla, že útočníkovi do tváre ne-vi-de-la.

S trochou čierneho humoru možno konštatovať, že kdekoľvek sa niekto vysr*l, obvinili z toho generálovho syna. Až na to, že to nie je smiešne.

Následky pre mladého muža sú katastrofálne: prestal dôverovať ľuďom. Prestal veriť v spravodlivosť a právo na Slovensku. Stratil priateľov. Nemá partnerku, lebo s ním ide biľag sprostých rečí a ešte sprostejšieho prenasledovania. Zmenil sa na samotára a má problém sa kvôli svojej pošpinenej povesti zamestnať.

Aj takto môže vyzerať ničenie ľudí cez deti.

Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *