27. júla 2024

MAZÁK a KUBINA SMÚTI. PRÁVO NA LIMUZÍNU NEEXISTUJE!

MAZÁK SMÚTI. ÚSTAVNÝ SÚD JEHO SŤAŽNOSŤ ZMIETOL

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


PRÁVO NA LIMUZÍNU NEEXISTUJE!

Úprimne som držal palce Jánovi Mazákovi v prípade Ústavnej sťažnosti pre jeho odvolanie z postu šéfa Súdnej rady. Žiaľ, Mazák neuspel.

Bol som „presvedčený“, že občan Slovenskej republiky má právny nárok na funkciu, služobný byt a limuzínu, ktorá ak mu bude odopretá má nárok na odškodné v sume 50-tisíc eur. Žiaľ, Peter Kubina ako jeho právny zástupca to asi nenapísal dobre a Ústavný súd Mazákovu sťažnosť zamietol.
Z Mazáka sa stáva právny mrzák a ja hádžem do koša žiadosť o byt a limuzínu…
Takéhoto právneho diletanta hájili červené denníčky. Verili tomu naozaj? Aj tu používali heslo „nemôžu mať všetko“?

Roman Martiška


Ústavný súd odmietol ústavnú sťažnosť Jána Mazáka, ktorú podal po odvolaní z funkcie predsedu Súdnej rady

Ústavný súd Slovenskej republiky skutočne odmietol ústavnú sťažnosť Jána Mazáka, ktorú podal po jeho odvolaní zo Súdnej rady. Toto rozhodnutie nasleduje po sérii udalostí, ktoré vyvrcholili Mazákovým odvolaním z funkcie predsedu Súdnej rady. Podľa dostupných informácií, Mazák ostáva členom Súdnej rady aj po odvolaní.

Dôvody odvolania a následná ústavná sťažnosť súvisia s kontroverznými krokmi, ktoré Mazák podnikol počas svojho pôsobenia. Napríklad, bolo zistené, že Mazák nerozlišoval medzi kompetenciami predsedu Súdnej rady a kompetenciami Súdnej rady ako celku, čo vyvolalo potrebu ďalšieho preskúmania jeho činnosti a nakoniec viedlo k jeho odvolaniu.

Anka Žitná Lučaiová

[monsterinsights_popular_posts_widget]



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *