27. júla 2024

Zhromažďujú politické mimovládky peniaze na štátny prevrat?

EDUARD CHMELÁR: AKO NÁS NAĎ, ČAPUTOVÁ A MATOVIČ OKLAMALI

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Nebudeme sa prizerať, ako politické mimovládky zhromažďujú peniaze na štátny prevrat

Poučení zo štátnych prevratov na Ukrajine alebo v Gruzínsku nemôžeme dopustiť, aby veľmoci cez nastrčené nadácie brutálne zasahovali do vnútorných záležitostí demokratického štátu. Treba začať výrazne rozlišovať medzi verejnoprospešnými mimovládnymi organizáciami, ktoré si zaslúžia podporu štátu, a politickými think-tankami, ktoré sú nástrojmi zahraničných záujmov. Štát musí ochrániť ústavné práva všetkých občanov na slobodu prejavu, a nie podporovať privilégiá pre novinárov.

Ochrana ústavných práv občanov, vrátane slobody prejavu, je základným pilierom demokracie. Štát by mal zabezpečiť, aby všetky organizácie, vrátane think-tankov a novinárov, pracovali transparentne a v súlade s národnými záujmami, pričom by sa mali vyvarovať konania, ktoré by mohlo byť vnímané ako privilegované alebo jednostranné.

Eduard Chmelár YT

[monsterinsights_popular_posts_widget]



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *