28. júna 2024

Video: Cieľom čurillovcov bolo „uj**ať sku**ených smerákov a Fica“

Rozhovor Mimi Šramovej s Jánom Káľavským má za necelé tri dni takmer 180-tisíc zhliadnutí, a to je číslo, ktoré sa neodpúšťa! Médiá

Zdielajte

Ján Káľavský: Cieľom čurillovcov bolo „uje*ať skur*ených smerákov a Fica“ S ex-operatívcom NAKA Jánom Káľavským sme sa v Bosne, kde utiekol pred dvomi rokmi, rozprávali o jeho tridsaťročnej práci pre štát, práci v tíme tzv čurillovcov, smskovej komunikácii Apači, odposluchoch, manipuláciách v trestných konaniach, realizáciách politikov, podnikateľov, sudcov a advokátov, zásahoch, väzbách, „lámaní“ a psychickom nátlaku na väznené „prominetné“ osoby ako Martin Ribár, Monika Jankovská, Tibor Gašpar, David Lindtner, generál Lučanský.

O kajúcnikoch a dohodách s benefitmi pre nich, bode zlomu, exponovaných kauzách ako kauza tzv takáčovcov, Dobytkár, Božie mlyny, Judáš, Očistec, Dušanovi Kováčikovi, koordinácii výsluchov a obvinení medzi vyšetrovateľmi NAKA a prokurátormi ÚŠP, o stretnutí s Eduardom Hegeom a o jeho paranoji, o Mikulcovej pomstychtivosti, aj o snahe kriminalizovať Smer a Roberta Fica, Tibora Gašpara, Norberta Bödöra, aj Andreja Danka a o reakciách ľudí a politikov v Bosne na atentát na premiéra Roberta Fica.

Rozhovory s Mimi Šramovou


Rozhovor Mimi Šramovej s Jánom Káľavským by si mala koalícia pozrieť pre každou koaličnou radou a každým nápadom stiahnuť nejaký zákon, ktorý prekáža opozícii a červeným denníčkom.

Káľavský menovite aj o paralelách, ktoré vidí v súčasnom dianí okolo Markízy a RTVS s minulosťou, keď bolo treba „spraviť Smer, Andreja Danka“ a ďalších sediacich na koaličných radách.

Mimi Šramová klobúk dole pred týmto rozhovorom!

Roman Martiška


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *