28. septembra 2024

Nicholsonovej Jablko vytasilo volebný tromf – Hollywood

Zdielajte....

Hollywood prišiel do europarlamentu“, informuje totiž šéfka Jablka čitateľov jej profilu na sociálnej sieti.

„Nie celý, len v podobe herca a podnikateľa v technologickom biznise Ashtona Kutchera.“ Hneď pripomína europoslankyňa.

Náročná práca

„Ráno som sa chcela dcére pochváliť, že stretnem hviezdu seriálu Tie roky sedemdesiate. Nevedela, o koho ide. Moja Lilly má 14 a chcem, aby bol pre jej generáciu internet bezpečnejším miestom, akým je dnes. Pracujem na nariadení, ktoré má pomôcť chrániť deti a odhaľovať páchateľov. Online svet totiž skrýva desiatky miliónov dôkazov o sexuálnom zneužívaní detí.“ Informuje o svojej práci eroposlankyňa Nicholsonová.

Tieňová spravodajkyňa

„Pri príprave nariadenia europarlamentu sa naráža na ochranu súkromia. Ako skenovať obsah tak, aby boli zachované práva používateľov na súkromie? Je to téma, v ktorej sa angažuje aj herec Ashton Kutcher.

Chce, aby technologické firmy mali možnosť lepšie monitorovať sexuálne zneužívanie detí online, je za silnejšiu detekciu predátorov. Dnes vystúpil na fóre v Bruseli. V texte nariadenia, na ktorom robím ako tieňová spravodajkyňa, pôjde ako vždy aj o slovíčka, aby sa našiel balans medzi ochranou súkromia a ochranou detí.

Budem robiť všetko preto, aby sa viac ako technické vety sledoval cieľ.“ Sľubuje na záver statusu Lucia Ďuriš Nicholsonová.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.