16. septembra 2024

Ukradnuté deti (6,5,4 časť) alebo Tajomstvá rodiny púštneho princa

Ukradnuté deti/ilustračné foto JNS

Zdielajte....

Ukradnuté deti (6.časť) alebo Tajomstvá rodiny púštneho princa. Prvý raz som o novom korunnom princovi počula vo fitku v Šamoríne. Upozornil ma na neho kamarát… že pozri… ochranka čaká na korunného princa z krajiny X. Odfrkla som s nezáujmom. Koho by zaujímal synáčik z nejakej zbohatlíckej rodiny, že áno… Ani som sa neunúvala otočiť hlavu, keď išiel okolo. Potom som to ľutovala niekoľko rokov. :)))

Prečo?

Lebo tento princ je iný. Je majstrom sveta v Endurance… vo vytrvalostnom cvale. Skáče s padákom, riadi helikoptéru, robí jaskynné potápanie a strieľa lepšie ako väčšina ľudí, ktorých poznám.

Pridajte k tomu tmavé dlhé mihalnice a mužný hlas, ktorým recituje vlastnú poéziu tak, že z toho máte zimomriavky… Proste idol.

A tak som začala idola sledovať trocha viac a prišla som na zaujímavé veci.

V skutočnosti jeho titul nie je princ, aj keď ho neznalí volajú korunným princom. Je to šejk a formálne oslovovanie nemá rád. Stačí, keď ho nazvete jeho menom.

Vyrastal v púštnej krajine. Mal staršieho brata, ktorého veľmi miloval.

Lenže ako to býva v týchto super bohatých krajinách, kde je na predaj všetko, jeho starší brat skončil v špirále drog a bizarného, plateného sexu, na ktorý mu dovážali prostitútov a prostitútky súkromnými lietadlami, lebo bežná klasika už pre neho nebola dostatočne dráždivá. Tajné služby si posielali depeše o jeho zhýralých večierkoch.

Jedného dňa starší brat pod vplyvom drog v paláci zmlátil zamestnanca tak, že zamestnanec umrel. To bola pre panovníka posledná kvapka a starší brat bol zbavený nástupníctva. Budúcim panovníkom sa stal on, Idol.

Jeho starší brat medzi tým umrel. Oficiálne na zlyhanie srdca.

Neoficiálne údajne ešte v ten týždeň zmizli zo zemského povrchu majitelia drogových podnikov, kam chodieval. Od vtedy ich nikto nikdy nevidel. Od korunného princa sa nikdy nepohne jeho strýko.

Nikdy. Kamkoľvek ide mladý, tam mu ide za pätami strýko. Korunný princ vie parádne narábať s injekciami.

Na nete bolo zverejnené video, kde chytenej srne pichá priamo do žily liek a všetko narábanie s ihlou a striekačkou zvláda bravúrne jednou rukou. Ako skúsený narkoman.

Občas zmizne zo sociálnych sietí na dlhé týždne a jeho instagram vtedy zverejňuje len prírodné krásy Švajčiarska, ale za to je na záberoch jeho strýko.

Švajčiarsko je vyhlásené súkromnými protidrogovými klinikami a po tom , čo sa princ správal na oficiálnom privítaní mladých vojakov v paláci trocha vrávorajúco, nedivím sa, že bol vypravený do Švajčiarska. Video so srnkou samozrejme z netu veľmi rýchlo zmazali.

Princov otec – panovník má veľa manželiek a s nimi tucty detí.

Niektoré dcéry si užívajú slobodu a voľnosť. Sú na oficiálnych podujatiach uctievané ako panovníkove dcéry… a niektoré majú smolu.

Keď utiekla jedna z anonymných panovníkových manželiek, jej dcéru už nikdy nevidela. Na verejnosť dcéru nepúšťajú. Je stratená kdesi v palácoch.

Ak Vám rodič v islamskej rodine bráni založiť si vlastnú rodinu, máte právo sa vydať aj proti vôli rodiča, so súhlasom náboženských autorít.

V prípade vybraných šejkových dcér to neplatí.

Trávia svoj život v izolácii, bezdetné a chradnúce.

Majú síce slúžky, ktoré sa starajú o všetko, aj o ich krásny vzhľad… ale keď aj tak jediný život, ktorý vidíte, je ten na televíznej obrazovke v uzavretom paláci, nestojí to za to.

Naozaj mnohé z nich tak žijú: nekonečné, celonočné pozeranie televízie a manikúra a kozmetika.

Ešte horšie dopadla šejkova dcéra, ktorá ako 18-ročná využila rodinný výlet do Veľkej Británie a ušla od rodiny.

Ostala bohužiaľ v telefonickom kontakte so svojou sestrou a tak ju vo Veľkej Británii (!!!) vystopovali, UNIESLI z ulice a privátnym lietadlom proti jej vôli dopravili nazad do púštnej krajiny.

Zavreli ju, mučili ju, dopovali psychiatrickými liekmi. Ako to vieme? Vďaka jej druhej sestre, ktorá o pár rokov ušla tiež. Chytili aj ju a mučili ju v šialených podmienkach 4 roky.

Potom uverili, že začala sekať dobrotu a tak sem tam mohla ísť na verejnosť, samozrejme pod starostlivým dohľadom.

Začala chodiť na bojové umenia.

Spriatelila sa s trénerkou a zdôverila sa jej, čo sa v jej rodine deje a že chce ujsť. (Ak chcete niekomu ujsť, obrátiť sa na bodyguardov a trénerov sebaobrany je dobrý nápad.) Panovníkova dcéra s trénerkou ušla loďou do Indie, ale neuveriteľné porušovanie medzinárodného práva nastalo aj v jej prípade. Bola dolapená v indických (!) výsostných vodách a nezákonne unesená nazad do púštnej krajiny.

Po veľkom tlaku znepokojenej verejnosti sa objavilo jedno video s ňou ako sedí utlmená (zdrogovaná?) vedľa európskej političky a politička pokojne do kamier následne tvrdila, že mladá žena je v opatere svojej milujúcej rodiny. Škoda, že to isté na videu netvrdila tá milovaná dcéra so sklopeným pohľadom.

Sú to roky, čo podarená rodinka nezverejnila žiadny ďalší záber nešťastnej milovanej dcéry a svet sa len dohaduje, či je ešte na žive.

Podľa islamu môže mať muž maximálne štyri manželky

, ale pri panovníkovi to roky neplatí. Mal ich viac. Ale jeho manželky… tie musia sekať dobrotu.

Šejk ale jedného dňa zistil, že jeho najpopulárnejšia manželka má milenca a tak ju v jej spálni čakala nabitá zbraň. Niekto by to mohol pochopiť ako jasný pokyn na spáchanie samovraždy.

Populárna manželka sa však nevzdala. Tajne utiekla aj s deťmi do Európy. Útek zorganizoval jej bodyguard… No nehovorila som, že je dobré mať bodyguarda po boku?

Prvá krajina, kde pristáli, sa im otočila chrbtom, a tak pokračovali ďalej, až skončili v Londýne. Manželka na úteku požiadala súd o ochranu pre seba a deti, lebo bola týraná, zastrašovaná a stalkovaná a zvlášť žiadala o ochranu pre svoju 12-ročnú dcéru, lebo ju jej otec chcel vydať za korunného princa Saudskej Arábie.

Saudská Arábia je krajina, kam sa ako žena a ani ako dieťa (!) rozhodne vydať nechcete.

V Saudskej Arábii ako žena nesmiete študovať, pracovať a ani dostať život zachraňujúcu operáciu, ak Váš manžel nesúhlasí… A to si tam ešte utlačované skupiny v poslednej dobe polepšili…

V 90.rokoch tam bolo ešte stále normálne utopiť neposlušné deti alebo ženy v rodinnom bazéne. No a do tejto krajiny sa rozhodol panovník vydať 12-ročnú dcéru nevernej manželky a to za človeka, ktorého spájajú s viacerými podozrivými úmrtiami kde kade po svete.

Ohromná perspektíva… A kto bol túto svadbu v Saudskej Arábii vybavovať? Vyzerá to tak, že náš krásny korunný princ. No úplné zlatíčko…

No a najhorší postreh na záver…

Korunného princa krátko po týchto udalostiach jeho otec oženil s dcérou kontrolujúceho strýka.

V ten deň sa konali rovno tri kráľovské svadby troch kráľovských synov naraz, ale ani jeden z troch ženíchov nevyzeral šťastne. Fotky neviest (samozrejme) nezverejnili. Dvom sa narodili deti cca o rok. Korunnému princovi to trvalo o ďalší rok dlhšie a narodili sa dvojičky.

Kto vie, či nebolo potrebné umelé oplodnenie, aby sa dočkali bábätka… zvlášť keď princ naozaj veľmi obľubuje spoločnosť malých chlapcov a keď podrastú, recykluje ich novými drobcami.

Savenna Monteloup FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.