29. septembra 2024

Judita Laššáková: Blaha je „ruský“ a Kaliňák „americký“ agent

Judita Laššáková

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Juraj Draxler a Judita Laššáková vo štvrtom rozhovore seriálu – Mier, prosperita, stabilita, suverenita pre Slovensko – Kto z nich to dokáže. Kandidátka z kľúčovej politickej strany SMER-SSD nie je v EÚP nováčik. Medzi jej „srdcovky“ patrí aj ochrana spotrebiteľa.

V štvrtom rozhovore seriálu „Mier, prosperita, stabilita, suverenita pre Slovensko“ sa Juraj Draxler a Judita Laššáková zamerali na témy týkajúce sa Európskeho parlamentu (EP). Judita Laššáková, kandidátka zo strany SMER-SD, nie je v EP nováčik. Medzi jej prioritami patrí aj ochrana spotrebiteľa¹.

eReport /Judita Laššáková: Blaha je „ruský“ a Kaliňák „americký“ agent

Strana SMER-SD je najväčšou a najúspešnejšou politickou stranou na Slovensku. Od svojho vzniku v roku 1999 zastupuje záujmy slabších a ohrozených skupín, presadzuje stabilitu a pokoj v štáte a usiluje sa o úspešné Slovensko⁶.

Téme dôchodkov sa v mladom veku venuje málokto, ale aj tu platí, čím skôr sa im budete venovať, tým máte lepšiu šancu na vyššie zhodnotenie. Tretí pilier každým rokom silnie, a doplnková dôchodková spoločnosť STABILITA ponúka nižšie poplatky a vysoké zhodnotenie v treťom pilieri⁵.

Zdroj: Konverzácia s funkciou Copilot, 5. 6. 2024
(1) Prebúdzanie ducha 2. časť. https://www.youtube.com/watch?v=YsKZHblUemw.
(2) SMER – SD | Slovenská sociálna demokracia | Aktuality. https://strana-smer.sk/.
(3) STABILITA – doplnková dôchodková spoločnosť. https://www.stabilita.sk/.
(4) Juraj Draxler – Na Igorovi Matovičovi je zaujímavé, ako…. https://www.facebook.com/draxlerjuraj/videos/na-igorovi-matovi%C4%8Dovi-je-zauj%C3%ADmav%C3%A9-ako-dok%C3%A1zal-o-sebe-celkom-%C3%BAspe%C5%A1ne-%C5%A1%C3%ADri%C5%A5-r%C3%B4zne/263484139968152/.
(5) live | ta3. https://www.ta3.com/live.
(6) Judita Laššáková: Blaha je „ruský“ a Kaliňák „americký“ agent. https://www.youtube.com/watch?v=N6CchhY952k.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.