2. júla 2024

Luboš Blaha – KEĎ SI AŽ TAKÝ HRDINA, ŽE ODMIETNEŠ ÍSŤ S BLAHOM DO DEBATY

Zdielajte

KEĎ SI AŽ TAKÝ HRDINA, ŽE ODMIETNEŠ ÍSŤ S BLAHOM DO DEBATY A POTOM NAŇHO NA MARKÍZE KYDÁŠ AKO UZLÍK KOMPLEXOV

Z Naďa sa smeje celé Slovensko, že je Matýsek, lebo pustil do gatí, keď ho Smer vyzval, aby šiel so mnou do diskusie.

On to vie a preto dnes na mňa na Markíze dokola nadával – ako také malé decko, ktoré sa bojí ísť do priamej konfrontácie so silnejším spolužiakom a tak ho ohovára bez jeho prítomnosti.

Vždy bol zakomplexovaný, zlostný a nenávidel celý svet, lebo sa mu za jeho zbabelosť vysmievali celý život. Ako Andílek v jednej slávnej pesničke.

Predpokladám, že bol na smiech od malíčka. Lebo v sebe nemal ľudskosť, sebavedomie ani elementárnu morálku. A tak v ňom celý život rástli komplexy a vznikal zlostný odpudivý Glum. Úplne ho to zožralo.

Potom Andílek došiel do politiky. Aby sa mohol pomstiť všetkým tým, ktorí sa mu smiali.

Psychoanalytik Erich Fromm to nazval sadomasochistickou poruchou osobnosti – vtierať sa do priazne mocným, ako Naď Američanom, aby potom mohli šikanovať slabších, ako Naď svojich podriadených.

Základný cieľ takýchto naďov – vybíjať si komplexy a ubližovať. A zbabelo utekať pred akoukoľvek konfrontáciou.

Naď sa vyviezol do politiky na chrbte miestneho blázna Matoviča, ktorého teraz ide zradiť. Komplexy si do politiky zobral so sebou. Preto po ľuďoch vrieskal, že sú opice a háveď. Nepomohlo. Smiali sa mu ešte viac.

Ale doposiaľ sa mohol aspoň tváriť, že on by pokojne išiel s nami do debát, že je udatný rytier s modrou krvou, feudál, Statočné srdce, hrdina! Doma sa na seba zaľúbene pozeral do zrkadla a predstavoval si, aký je strašný Rambo a ako sa ho všetci boja.

A bum, celý tento jeho psychopatický domček z karát sa mu zrútil v piatok. Udatný rytier nenašiel dosť odvahy ani na obyčajnú výmenu názorov s Ľubošom Blahom. Nedal to. S plačom utiekol. Pustil do gatí. Mr. Pampers.

A on vie, že je to neuveriteľne trápne a zbabelé. Máta ho to v snoch. Hanbí sa za svoju zbabelosť, ale nevie si pomôcť, taký bol vždy, zákerný a zlostný strachopud.

V krížovkách oddnes nájdete – „bojko na tri“. A odpoveď bude „Naď“.

Ja viem, musí to bolieť. Nevie sa cez to preniesť. Už ani tabletky nepomáhajú. A tak dnes nabehol do Markízy a vrieskal tam, aký zlý je Blaha – zase je hrdina, keď tam nie som. Ach jaj. Tie komplexy.

To vieš, Jarko, nabudúce sa bež zase schovať Jančkárovej pod sukňu, keď ma uvidíš. A potom po mne vykrikuj zo Záhorskej ako posledný zbabelec.

Celé Slovensko vidí, že Naď mi mohol všetko, čo má na srdiečku, osobne povedať do očí v rozhlase a namiesto toho dal pokyn Jančkárovej, aby ma nepustila do relácie.

Keby zbabelosť kvitla, tak má plešku obrastenú muškátmi – a on to vie a tak prská, že „Kéry sa dokakal“. Z toho až naskakujú zimomriavky, aký je trápny. Veď to bol on, kto odmietol diskusiu s podpredsedom Smeru. On si myslí, že ľudia medzitým zabudli?

Slovo „Blaha“ dnes na Markíze povedal asi päťkrát, to je normálna posadnutosť. To musia byť neskutočné komplexy. To musí byť strašné psychické rozpoloženie. Úbohý Jaroslav. Zrútil sa mu svet.

Takýto ponížený, takýto zúbožený. Až mi je ho ľúto. Môže chodiť do všetkých relácii sveta nadávať na Blahu v jeho neprítomnosti, zakaždým si len všetci spomenú, ako sa strašne bál ísť so mnou diskutovať v rozhlase. Ups.

Najväčšia porážka v jeho živote – a on to vie, a preto ma neustále spomína. Smutný príbeh. Takto sa rodí zlo. Číre zlo.

Poprosíme odborníkov, nech Jaroslavovi pomôžu. Buďme ľudia. Matýsek si zaslúži pomoc. Odbornú pomoc. Urýchlenú odbornú pomoc 😊

Krásnu nedeľu, priatelia a pamätajte – milujte mier, milujte ľudí, nenechajte sa pohltiť strachom a nenávisťou, skrátka, nebuďte ako Jaro ♥️

MajOdvahu #NebudAkoJaro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *