27. júla 2024

Tri roky asistovala Čurillovcom a Lipšicovi pri rozklade právneho štátu – správa sa ako hlava chobotnice. A ona hovorí o dodržiavaní ústavy?

Čaputovej obžaloba nie je žiadne prekvapenie, je to logické vyústenie jej vedomého porušovania Ústavy SR!

Čaputovej obžaloba nie je žiadne prekvapenie, je to logické vyústenie jej vedomého porušovania Ústavy SR!

Zdielajte

SKLADAJÚ ÓDY NA ÚSTAVU, KTORÚ TRI ROKY POŠLIAPAVALI

Čaputová a jej mafia SKLADAJÚ ÓDY NA ÚSTAVU. Tri roky asistovala Čurillovcom a Lipšicovi pri rozklade právneho štátu – správa sa ako hlava chobotnice. To ona hovorí o dodržiavaní ústavy?

Čaputová je pokrytecká prezidentka, ktorá sa teraz tvári ako ochrankyňa ústavy. No v skutočnosti bola tri roky súčasťou tímu, ktorý podkopával právny štát a pomáhal Čurillovcom a Lipšicovi v ich boji proti súdnictvu. Čaputová bola právna poradkyňa Transparency International, ktorá sa zapojila do viacerých sporných kauz, ako napríklad Cervanová, Lexa alebo Malinová. Tieto kauzy boli zneužité na diskreditáciu súdov a prokuratúry a na presadzovanie politických záujmov. Čaputová sa správa ako hlava chobotnice, ktorá má svoje chapadlá vo všetkých oblastiach verejného života. A teraz nám chce nahovoriť, že ona je tá, ktorá dbá na dodržiavanie ústavy? To je smiešne a urážlivé. Čaputová by sa mala hanbiť za svoju minulosť a za svoje dvojtvárne reči.

Ľuboš Blaha

V parlamente na Dni otvorených dverí – pri stánku Smeru je skvelá atmosféra

  1. Oslavujeme ústavu, po ktorej roky šliape Čaputovej a Matovičov establišment.
  2. Likvidovali naše práva počas Covidu, zbavovali nás suverenity a podpisovali okupačné dohody s USA, kvôli nim zomrel Milan Lučanský… proste, páchali strašné zločiny.
  3. A teraz nás ženú do vojny proti Rusku, aj keď ústava predpisuje, že sme mierovým národom.
  4. A Čaputová dnes tárala, že ústava sa má dodržiavať 365 dní v roku – pritom jej vôbec nevadilo, že Hegerova vláda v demisii protiústavne poslala stíhačky na Ukrajinu.
  5. Tri roky asistovala Čurillovcom a Lipšicovi pri rozklade právneho štátu – správa sa ako hlava chobotnice. To ona hovorí o dodržiavaní ústavy?
  6. Robert Fico to dnes na slávnostnej schôdzi povedal na plné ústa – v ústave je jasný odkaz na SNP, tak ako to, že tolerujeme banderovcov na Ukrajine či to, že Čaputová vyznamenáva fašistov.
  7. Progresívci na čele s Čaputovou sa chystajú na štátny prevrat – existuje riziko, že nebudú rešpektovať víťazstvo Smeru vo voľbách.
  8. Nezabúdajme, že aj na takéto situácie ústava pamätala – článok 32 znie:

„Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok.“

  1. Vážená pani Čaputová, pamätajte na to – Slovensko si nedáme
  2. Nech žije suverénna Slovenská republika, nech žije naša ústava

Vidíme sa v Košiciach, priatelia, sme na ceste


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *