8. septembra 2024

VIDEO: Poliačik to myslí smrteľne vážne! Vezme zbraň do rúk a vysporiada sa s tými, čo nebudú chcieť strieľať Rusov

Zdielajte....

SLOVENSKO: Bývalý liberálny poslanec Martin Poliačik bol v diskusnej relácii na TA3, kde hovorili o vojne na Ukrajine či prípadnej mobilizácii.

Poliačik sa vyjadril aj k tým, ktorí by nechceli bojovať proti Rusom. Vyjadril sa jasne, že by okamžite v prípade ruského útoku na Slovensku bránil našu krajinu so zbraňou v ruke.

Vysporiadal by sa po svojom aj s tými, ktorí by nechceli bojovať proti Rusom alebo by ich vítali.

Poliačik hovoril aj o tom, že podľa neho už sme vo vojne.

Poliačik dokonca vo svojich statusoch označuje Rusko ako „fašistické“ a Putin je pre neho vrah „Táto vojna totiž začala 20. februára 2014 nezákonným obsadením Krymu. Je to veľmi symbolické, že Joe Biden prišiel do hlavného mesta Ukrajiny presne 9 rokov neskôr.

Tento dátum nám pripomína, že sme ako slobodný svet roky zlýhávali. Ústupkami a snahou o zmierlivé riešenia sme dopustili, že vrah a vojnový zločinec Vladimír Putin nabral toľko odvahy, až si zmyslel podrobiť si po častiach Gruzínska, Moldavska a po krvavých zásahoch v Sýrii aj slobodnú Ukrajinu.

Ale narazil. Slobodný svet je jednotný a pripravený Ukrajine pomáhať až dovtedy, kým nezíska spať všetko svoje územie, vrátane Krymu. Vladimír Putin a jeho režim, dnes už vykazujúci všetky známky fašizmu, skončia. Je to len otázkou času.“ napísal na sociálnej sieti.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.