27. júla 2024

E. Huff: PLÁN „ELÍT“: Do roku 2025 majú byť ľudia transgenderi konzumujúci hmyz a napojení na superpočítač

Zdielajte

Ako bude svet vyzerať o dva roky? Odpoveď je, že oveľa menej ľudský ako dnes.

Súčasťou plánu je premeniť taniere každého človeka na hromady chrobákov a „rastlinných“ laboratórnych výtvorov namiesto mäsa a vajec, ktoré ľudstvo konzumuje po celé tisícročia.

Telá všetkých ľludí majú byť tiež premenené na transgenderové hybridy a pripojené k transhumanistickému superpočítaču.

Už teraz sme svedkami trans-ifikácie mladej generácie pod hlavičkou LGBT. Toto je však len predohra ku kompletnej transhumanizácii celého zostávajúceho ľudstva po tom, čo sa naplno rozbehne takzvaný Veľký reset.

Momentálne sa agenda Veľkého resetu zameriava zvýšenie cien tradičných potravín prostredníctvom inflácie a vyvolania problémov v dodávateľských reťazcov tak, že sa stanú bežným ľuďom nedostupné.

Súčasťou tohto mixu je tiež energetická kríza, ktorá spôsobuje, že výroba hnojív je príliš drahá.

Inflácia cien vajec a s ňou spojený nedostatok sú ďalším dielikom v plánoch „elity“ na vyhladenie miliónov ľudí. (poznámka redakcie: Práve teraz je v NR SR návrh zákona o úplnom zákaze klietkového chovu sliepok, čo ešte viac zvýši cenu vajec.)

Najprv to bolo mäso, teraz sú to vajcia a nakoniec to budú všetky prirodzené potraviny. Dobré a zdravé má zaniknúť a byť nahradené globalistickou dystopiou, ktorá sa formuje priamo pred našimi očami.

„Vtáčia chrípka“ je fraška. Ceny vajec sú vysoké kvôli „tajnej dohode medzi lídrami v tomto odvetví“
Najnovšie údaje Organizácie Spojených národov pre výživu a poľnohospodárstvo (FAO) ukazujú, že svetové ceny potravín dosiahli v roku 2022 historické maximum. Dosiahli to napriek deviatim po sebe idúcim mesiacom poklesu cien potravín od apríla do decembra.

Ceny mäsa, mliečnych výrobkov a rastlinných olejov sú v súčasnosti na najvyšších úrovniach, odkedy FAO prvýkrát začala viesť záznamy v roku 1990. Predchádzajúci rekord bol dosiahnutý v roku 2011.

Existuje veľa výhovoriek, ktoré sa snažia vysvetliť najmä vysokú cenu vajec tým, že ide primárne o výsledok „vtáčej chrípky“. Reálni chovatelia vajec však hovoria niečo iné.

Vtáčou chrípkou bolo postihnutých len asi šesť percent kŕdľov sliepok, ktoré znášajú vajcia, čo však nestačí na vysvetlenie dramatického nedostatku a zvyšovania cien, ktoré v súčasnosti pozorujeme v obchodoch s potravinami.

Globalistami ovládaná mediálna mašinéria ale tvrdí, že vajcia sú aj tak nezdravé a že ľudia by ich mali dobrovoľne prestať jesť a namiesto nich prejsť na laboratórne vyrobené náhrady vajec a iné falošné potraviny.

Len čo mRNA „vakcíny“ proti covidu vyhubia značnú časť ľudskej populácie a zvyšku preprogramujú DNA, potom tí, ktorí zostanú ako hybridy človeka a stroja, budú pripravení konzumovať všetko toto falošné jedlo. Na druhej strane „elita“ bude žrať všetko dobré, čo sa dnes systematicky obmedzuje alebo zdražuje pre bežných ľudí.

Európska únia je lídrom v presadzovaní agendy obmedzovania reálneho mäsa a pretláčania konzumácie hmyzu. Početné druhy hmyzu boli totiž nedávno schválené pre ľudskú spotrebu a médiá sú teraz zaneprázdnené jeho propagovaním medzi spotrebiteľmi.

4 mantry propagandy zameranej na konzumáciu hmyzu
„Forbes zopakoval štyri klasické mantry obsiahnuté vo všetkej mainstreamovej propagande zameranej na konzumáciu hmyzu,“ uvádza The Covid Blog.

„Je to presne tá istá metóda, ktorú použil ruský psychológ Ivan Pavlov pri pokusoch so psami, ktorých prinútiť slintať už pri zvukoch spojených s podávaním pokrmu.“

Štyri klasické propagandistické mantry pre konzumáciu hmyzu sú:

hmyz je bohatý na bielkoviny
hmyz je pochúťkou v mnohých častiach sveta
jedenie hmyzu zastavuje klimatické zmeny
jedenie hmyzu zlepšuje globálnu potravinovú bezpečnosť
Cieľom je prinútiť ľudí, aby pri slove „hmyz“ slintali namiesto prejavovania prirodzenej nevoľnosti či potenciálneho zvracania.

Európania sú jednoznačne predurčení na to, aby boli prví v rade napĺňania globalistickej agendy požierania hmyzu. Nasledovať budú Spojené štáty americké, ktoré sú epicentrom globalistického programovania a vyľudňovania.

Záver
Dnes prebieha aj trend „transmaxxing“ vyľudňovania, ktorý zahŕňa vymývanie mozgov mladým mužom, aby sa vzdali svojej mužskosti a zmenili sa na „ženy“. Toto sú tie typy „ľudí“, ktoré globalisti programujú, aby sa stali ich budúcimi otrokmi požierajúcimi chrobákov v ich dystopickom Novom svetovom poriadku.

To sa im samozrejme nepodarí, nakoľko stále viac ľudí na celom svete sa prebúdza a prekukáva ich zvrhlú agendu. No a globalisti z toho začínajú byť v poslednej dobe poriadne nervózni.

AUTOR: Ethan Huff


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *