20. mája 2024

Bude súčasná vláda vyšetrovaná? V Republike prichádzajú so zásadným nápadom

0
[apvc_embed type=“customized“ border_size=“2″ border_radius=“5″ background_color=““ font_size=“14″ font_style=““ font_color=“0f9ff2″ counter_label=“Videlo“ today_cnt_label=“Today“ global_cnt_label=“Total“ border_color=“rgba(361242330.83)“ border_style=“solid“ padding=“5″ width=“200″ global=“false“ today=“false“ current=“true“ icon_position=““ widget_template=“None“ ]

Táto vláda napáchala neskutočné šialenstvá 👎 Preto chceme po voľbách zriadiť VYŠETROVACIU KOMISIU, ktorá všetky tieto rozhodnutia vlády prešetrí a vinníkov postaví pred spravodlivosť.

Či už za likvidačné zákazy a divoké kšefty počas Covidu alebo za súčasné posielanie zbraní do vojny aj napriek jasnému nesúhlasu občanov. To šliapanie po ľuďoch a 🇸🇰 Ústave nemôže zostať len tak.

Malo by to byť „bez debaty“.Konali bez kompetencii?? Konali. Rozhodovali v rozpore s „Ustavou“. Rozhodovali.Ohrozili bezpečnosť svojvolným rozhodnutím zúčastniť sa na vojnovom konflikte proti RF? Ohrozili . Podielali sa na odovzdaní suverenity SR v prospech cudzej mocnosti? Podielali
A mnohé ďalšie delikty počas tzv.“pandémie“ kde sa podielali svojimi protiústavnými prikazmi, pod hrozbou obmedzenia osobnej slobody a straty zamestnania až ohrozenia života.

Sú to všetko zločiny spadajúce pod paragrafy Trestného práva.Je nutné zase dostať spravodlivosť do súladu s Ústavou SR.V prípade ďalších protiústavných krokov zriadiť „Trestný tribunál“.

Čo nám ostalo po tejto vláde :
– množstvo mŕtvych po kovidovom terore na Slovákoch riadenom Matovičom, jeho bandou a Mikasom.
– prázdne vojenské sklady.
– totálne zlikvidovaná slovenská PVO, letectvo aj pozemné vojsko
– zdevastované zdravotníctvo
– zdevastované školstvo
– zruinované medzinárodné vzťahy s väčšou polovicou sveta.
– prepad v životnej úrovni v rámci EÚ na predposledné miesto pred Bulharsko.
– brutálne zadlženie štátu, krajov a obcí.
Aby som bol objektívny. Ak má niekto typ čo urobila táto vláda dobre, nech mi dá vedieť. Žiaľ, mňa nič nenapadlo.

JS

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *