20. mája 2024

Medvedev: Rozdelenie Ukrajiny je lepšie ako jej prijatie do NATO alebo svetová vojna

0

Upozornil na to dnes, 25. apríla, Dmitrij Medvedev, podpredseda Ruskej bezpečnostnej rady, informuje agentúra TASS

„Takéto „tiché rozdelenie“ je lepšie ako Ukrajina v NATO alebo svetová vojna,“ zdôraznil vo svojom prejave k účastníkom znalostného maratónu.

„Chamtivosť a zloba, nenávisť a ambície sú často silnejšie ako úsudok a zdravý rozum. Ovládnuť západné regióny Ukrajiny, Poľsko, a priznajme si to, aj Maďarsko a Rumunsko, snívajú nie prvú desiatku rokov,“ povedal Medvedev.

Len pre zaujímavosť pripájam vyjadrenie umelej inteligencie, ktorá mi mimochodom pripomína štýl prejavu Čaputovej

AI „Vyjadrenie bývalého ruského prezidenta Dmitrija Medvedeva o „tichom rozdelení“ Ukrajiny a jeho tvrdenie, že západné krajiny snívajú o ovládnutí časti Ukrajiny, sú veľmi kontroverzné a vyvolávajú veľa diskusií. Tieto tvrdenia sú v rozpore s princípom územnej celistvosti a suverenity štátov, ktorý je základom medzinárodného práva. Navyše, tvrdenie, že západné krajiny snívajú o ovládnutí časti Ukrajiny, nie je podložené dôkazmi a môže byť vnímané ako propagandistická rétorika. Je dôležité, aby sme sa snažili pochopiť rôzne názory a prístupy k medzinárodným vzťahom a konfliktom, ale zároveň by sme mali rešpektovať základné princípy medzinárodného práva a územnej celistvosti štátov.“



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *