27. júla 2024

Medvedev: Rozdelenie Ukrajiny je lepšie ako jej prijatie do NATO alebo svetová vojna

Zdielajte

Upozornil na to dnes, 25. apríla, Dmitrij Medvedev, podpredseda Ruskej bezpečnostnej rady, informuje agentúra TASS

„Takéto „tiché rozdelenie“ je lepšie ako Ukrajina v NATO alebo svetová vojna,“ zdôraznil vo svojom prejave k účastníkom znalostného maratónu.

„Chamtivosť a zloba, nenávisť a ambície sú často silnejšie ako úsudok a zdravý rozum. Ovládnuť západné regióny Ukrajiny, Poľsko, a priznajme si to, aj Maďarsko a Rumunsko, snívajú nie prvú desiatku rokov,“ povedal Medvedev.

Len pre zaujímavosť pripájam vyjadrenie umelej inteligencie, ktorá mi mimochodom pripomína štýl prejavu Čaputovej

AI „Vyjadrenie bývalého ruského prezidenta Dmitrija Medvedeva o „tichom rozdelení“ Ukrajiny a jeho tvrdenie, že západné krajiny snívajú o ovládnutí časti Ukrajiny, sú veľmi kontroverzné a vyvolávajú veľa diskusií. Tieto tvrdenia sú v rozpore s princípom územnej celistvosti a suverenity štátov, ktorý je základom medzinárodného práva. Navyše, tvrdenie, že západné krajiny snívajú o ovládnutí časti Ukrajiny, nie je podložené dôkazmi a môže byť vnímané ako propagandistická rétorika. Je dôležité, aby sme sa snažili pochopiť rôzne názory a prístupy k medzinárodným vzťahom a konfliktom, ale zároveň by sme mali rešpektovať základné princípy medzinárodného práva a územnej celistvosti štátov.“



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *