10. mája 2024

VIDEO Podpora Smeru rastie i v Bratislave: S Ficom stavali máj stovky ľudí!

0

Podpora Smeru rastie i v Bratislave. Vyzerá to tak, že konzistentná a rázna politika opozičnej strany Smer-SD, a rovnako aj rázny postoj bývalého predsedu vlády Roberta Fica, je práve to, čo v dnešnej chaotickej dobe, kedy je spoločnosť rozdelená na dva tábory občania na Slovensku potrebujú. Strana Smer, ako už tradične, každoročne zorganizovala stavanie máju. Tentoraz v bratislavskej Petržalke.

Suverenita Slovenska a potreby Slovákov

Máj, ktorý je symbolom prichádzajúcej jari a mesiaca, ktorý sa označuje za mesiac lásky a práce. Robert Fico i ostatní predstavitelia strany Smer vystúpili pred davom ľudí so svojimi prejavmi. Šéf Smeru poprial ľudom ešte veľa síl a pevné nervy, aby to do septembrových volieb s odvolanou vládou Eduarda Hegera ešte vydržali.

Podpora Smeru rastie i v Bratislave

„Máj sa stavia ako symbol nádherných slovenských tradícií. Teší ma, že sme na ten máj tu v Bratislave zavesili aj slovenskú vlajku, keď nám ju nechcú dovoliť vyvesiť na Devín, dáme si ju to v Petržalke,“ hovorí Fico na margo situácie okolo bizarného zákazu, kedy sa členovia Matice Slovenskej pri príležitosti spomienky na Ľudovíta Štúra, chceli symbolicky „vyštverať“ na hrad Devín. Miestni zamestnanci ich však so zástavou v ruke na zrúcaninu nepustili.

Bratislava pomôže Smeru vyhrať voľby

Fico sa v prejave vyjadril i k blížiacim sa parlamentným voľbám. Strana Smer ide do predčasných volieb s najvyšším ambíciami. Chcú definitívne poraziť Hegera s Matovičom a postaviť vládu, ktorá bude hájiť záujmy Slovenskej republiky a nie záujmy cudzích krajín, ktoré súčasní vládni predstavitelia uprednostňujú pred záujmami a potrebami našich občanov. „Tentoraz som presvedčený, že Bratislava pomôže Smeru vyhrať parlamentné voľby. Slovensko potrebuje súrne veľkú zmenu,“ hovorí Fico

Zdroj Ereport



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *