12. mája 2024

Blaha po relácii Na telo odkazuje Naďovi: JARO, PLÍZ, ZOBER LOPTU, NIE DROGY!

0

AKO SA POVIE KLAMÁR NA TRI? NAĎViete, čo je na Naďovi najlepšie? Že už bude zapáchať vo verejnom priestore iba štyri mesiace – 30. septembra aj s Hegerom poputuje na úrad práce. Skonštatoval to podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Vo svojom statuse na sociálnej sieti reaguje na diskusnú reláciu TV Markíza Na telo, v ktorej bol Naď (Demokrati) hosťom spolu s Robertom Kaliňákom (Smer – SSD).

Že aká divočina. Ťažký matroš

„Toľko klamstiev, čo dokáže tento tragéd vypustiť za jednu reláciu, to je na zápis do Guinnessovej knihy rekordov. Zametá tam tými svojimi paprčkami a klame, až sa z neho práši. Vraj Smer ide meniť voľbu prezidenta – Robo Kaliňák mu jasne povie, že nie, v žiadnom prípade nejdeme. A on tento absurdný hoax ďalej s plechovým ksichtom šíri. Lebo on vie lepšie, čo chce Smer ako sám Smer,“ uškŕňa sa Blaha.

„Potom si vymyslí konšpiračnú teóriu, že Smer ide zmanipulovať voľby a vraj bol niekto v Rusku po peniaze, aby to zariadil. Jaro, plíz, zober loptu, nie drogy,“ odkazuje exministrovi.

Blaha pripomína, že v rukách má moc Čaputová, takže Naď vlastne obviňuje ju, že si ju Smer kúpi a zariadi u nej, aby za úplatok z Ruska zmanipulovala voľby v prospech Putina. Že aká divočina. Ťažký matroš. „A keď sa Naďa spýtajú, či má na túto hlúposť nejaký dôkaz, tak zase len pozametá paprčkami a nič. Čiže – čistý hoax. Alebo ešte horšie – žeby vláda chystala nejakú spravodajskú hru proti opozícii, ktorú režíruje Naď s Čaputovou?“ 

Podľa smeráka Naď vlastne len potvrdil, že americkí tajtrlíci urobia všetko, aby zmanipulovali voľby. Lži, konšpirácie, podvody – len aby sa Smer nedostal do vlády.

Jaromíre, lhát se nemá 

Blaha upozorňuje, že z tretej Naďovej lži ho usvedčil dokonca sám Kovačič. Pustil záznam, kde Naď svätosväte sľuboval, že žiadnu S-300 na Ukrajinu nepošle a že to si len vymýšľa Blaha – a bum, o tri týždne bola S-300 na Ukrajine. „Blaha si nič nevymyslel. Nikdy. To len Naď klame ako posadnutý. Vymyslel si dokonca aj právnu analýzu, na základe ktorej protiústavne poslal na Ukrajinu stíhačky.“

Z právnej analýzy bol nakoniec podľa opozičného poslanca len absurdný paškvil, ktorý mu na jeho pokyn vypracoval nejaký jeho podriadený. „Jaromíre, lhát se nemá. Oddnes sa pokojne môže objavovať v krížovkách klamár na tri – Naď. Od Vojtecha Tuku Slovensko nezažilo väčšieho Judáša. A podvodníka.“

Blaha hovorí, že moderátor Kovačič sa celú reláciu snažil tlačiť na Roba Kaliňáka, lebo Markíza je nervózna, že Smer vyhrá voľby. Amerika zjavne využíva všetky páky, ktoré má. „Nepomohlo – Kaliňák všetko v kľude vysvetlil a ešte spravil z Kovačiča idiota, keď mu pripomenul, ako bolo na Markíze sfalšované hlasovanie. A potom ešte aj trafená hus zagágala – hrdina Indie Naď. To bolo epické. A podľa Naďa ešte aj za sfalšované hlasovanie môže Smer – lebo my zo všetkého najviac túžime po tom, aby Naď vyhral reláciu nad Jurom Blanárom. Divokejšie konšpirácie ako včera dával Naď už nezažijete,“ uzavrel Blaha.

Diana Zaťková



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *