15. mája 2024

NADIŠIEL DEŇ ZRADY ČECHOV A SLOVÁKOV ICH VLÁDAMI! Ministri vnútra Českej republiky a Slovenska dnes v Bruseli schvália presun 60 000 nechcených imigrantov do Českej republiky a na Slovensko!

0

NADIŠIEL DEŇ ZRADY ČECHOV A SLOVÁKOV ICH VLÁDAMI! Ministri vnútra Českej republiky a Slovenska dnes v Bruseli schvália presun 60 000 nechcených imigrantov do Českej republiky a na Slovensko! Za každé odmietnutie hrozí pokuta 22 000 EUR! Iba Poľsko a Maďarsko sú proti!

Nemecko, Francúzsko, Švédsko a ďalšie západoeurópske krajiny EÚ sa na stretnutí všetkých ministrov vnútra EÚ v Bruseli 8. júna pokúsia prehlasovať opozíciu Poľska a Maďarska, zbaviť sa státisícov ilegálnych, neprispôsobených neeurópskych imigrantov a presunúť ich do východoeurópskych krajín. Krajina, ktorá dobrovoľne neprijme týchto vysídlených prisťahovalcov, zaplatí pokutu 22 000 eur za každého odmietnutého prisťahovalca! Vlády Českej republiky a Slovenska sa zatiaľ nepripojili k odporu Poľska a Maďarska proti vyhosťovaniu imigrantov zo západnej do východnej Európy!!!

Pakt o takzvanom dobrovoľnom premiestňovaní prisťahovalcov musí byť bezpodmienečne schválený do konca tohto mesiaca v Rade ministrov vnútra EÚ, inak nebude prerokovaný a schválený v Európskom parlamente, pretože budúci rok bude rozpustený a po voľbách nahradený novým. Prediskutované, ale neschválené nariadenia EÚ budú musieť byť hodené do koša a prediskutované znova! V Rade ministrov vnútra EÚ neexistuje právo veta, ale hlasovanie kvalifikovanou väčšinou! Český minister vnútra je Rakúšan z hnutia STAN. Ak bude hlasovať ÁNO, Česká republika bude nútená prijať desaťtisíce neprispôsobivých nelegálnych prisťahovalcov! Alebo zaplatiť pokutu 550 <> Kč za každého neprijatého prisťahovalca. To môže dosiahnuť desiatky miliárd korún ročne!

Česká vláda okráda dôchodcov a nie je schopná zabezpečiť deťom ani dostatok miest v školách, odborných školách a univerzitách! Najhlúpejší český minister Lipavský sa neustále vychvaľuje prázdnymi heslami, ako porazí Čínu! Čínske univerzity zároveň tento rok prepustia 11 580 000 vysokoškolákov, čo je 0,812% celej čínskej populácie. A českých univerzít len 63 000, čo je len 0,6% z celkovej českej populácie! Hlúpa česká vláda ODS v roku 2012 rozhodla, že českých vysokoškolákov je príliš veľa, znížila peniaze na vysoké školstvo a znížila počet prijatých vysokoškolákov o 25%! Táto situácia trvalého znižovania počtu českých vysokoškolákov, pretože vlády Českej republiky nechceli míňať peniaze na ich štúdium, trvá už 11 rokov!! Naproti tomu Čína sa môže pochváliť ďalším nárastom počtu prijatých vysokoškolských študentov v tomto roku – až na 12,91 milióna!!

V dôsledku úsilia Číny v posledných desaťročiach vzdelávať čo najviac čínskych vysokoškolských študentov, austrálsky vojenský think-tank ASPI varoval Washington, že: Čínsky výskum niektorých kľúčových vojenských technológií je tak ďaleko, že Spojené štáty a ich kľúčoví spojenci možno nikdy nebudú schopní dobehnúť ich . Na základe podrobnej analýzy 10% najcitovanejších vedeckých prác posledných rokov ASPI analyzoval, že Čína už vedie v 19 z 23 kľúčových vedeckých oblastí, vrátane tých, ktoré zohrávajú významnú úlohu vo vojenskom výskume. V oblasti hypersonickej technológie Čína už produkuje viac ako 73% všetkých dôležitých výskumov, viac ako USA a osem ďalších krajín dohromady.

Správa ASPI o vedeckých úspechoch Číny, ktoré predbiehajú USA a ich spojencov, včera zverejnil Elbridge Colby, hlavný strategický poradca Pentagonu s hlavným zameraním na Čínu. Čo urobí vláda purpurových analfabetov v čase, keď Česká republika musí radikálne modernizovať svoj priemysel a vedu, aby mohla konkurovať v celosvetovom meradle? Škrtá stredné školy, takže nie je kde študovať! Okliešťuje univerzity, takže sme už horší ako Číňania!!! A nakoniec, minulý týždeň obmedzí vedu a vedcov!!! Aby českí poslanci, úradníci, sudcovia a prokurátori nemuseli znižovať svoje platy!!! Je neuveriteľné, ako chce minister pirátov Lipavský poraziť Čínu! Keď som mal 10 rokov, zvykli sme sa smiať, že nás Číňania bijú čiapkami, pretože nemajú nič iné, a bolo ich 800 miliónov. Keď mám 60 rokov, smejem sa, že fialoví politici chcú poraziť Číňanov čiapkami, pretože vďaka ich vládam nám nezostáva nič iné, ale jednoducho zabúdajú, že nás je len 10 miliónov!! Ste prekvapení? Nebuďte prekvapení! Kto podľa vás vládol Českej republike v roku 2011, keď vláda nariadila znížiť počet absolventov vysokých škôl o 25%? ODS s TOP-09! Kto bol v tom čase predsedom parlamentnej skupiny ODS – Zbyněk Stanjura! Kto teraz ničí české školstvo a vedu – ODS, TOP-09, Piráti a KDU-ČSL. Ministrom, ktorý ho vymyslel, je Zbyněk Stanjura z ODS!!! Kto bol ministrom školstva, keď sa v roku 2012 začal realizovať plán z decembra 2011 znížiť počet vysokoškolákov o 25% – nuž, profesor Petr Fiala, súčasný vládca Čiech, Moravy a Sliezska! Ako hovorí staré české príslovie – nemôžete naučiť starého psa, nemôžete sa naučiť nové triky!!

Ale neubližujme českým poslancom, s výnimkou poslancov SPD, že si nechcú dobrovoľne znížiť prehnané platy. Tento týždeň vypukol v Európskom parlamente škandál. Ursula von der Leyenová im poslala nový rozpočet a eurokrati zistili, že ich platy v budúcom roku vzrastú menej ako inflácia! A nastal zmätok a búrka a všetci eurokrati, ktorí nás už viac ako rok vyzývajú, aby sme šetrili elektrinou, jedlom, vodou, nosili svetre, kúpali sa a sprchovali len preto, aby sme zaplatili za sankcie proti Rusku a za vojnu na Ukrajine, okamžite súhlasili a poslali Leyenovej výhražnú odpoveď – platy sa zvýšia o infláciu + 2%, inak neschválime rozpočet EÚ! A bez rozpočtu EÚ nebude možná žiadna pomoc Ukrajine! Ako vidíte, keď sa eurokrati obávajú o svoje vlastné platy, v Európskom parlamente sú aj tí najhorlivejší podporovatelia Kyjeva bezprostrednými podporovateľmi Putina!

AUTOR:  Michael Svatoš



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *