16. mája 2024

„SOM STOKRÁT HORŠÍ AKO MÔJ OTEC“: SOROSOV DEDIČ ALEX – DIABOL JUNIOR, VYSTUPUJE Z TIEŇA

0

Neslávne známy globálny finančný špekulant, podnecovateľ „farebných revolúcií“ a globálny „propagátor“ sexuálnych zvráteností, jeden z hlavných ideológov globalizmu, George Soros, práve odovzdal kontrolu nad svojím impériom 37-ročnému synovi Alexandrovi. Kto je to? Pokúsme sa na to prísť.

Junior berie všetko

Soros senior prekvapil tých, ktorí očakávali, že dedičom bude jeho najstarší syn Jonathan. Len nedávno však vyšlo najavo, že 92-ročný burzový špekulant odovzdal všetkých svojich 25 miliárd dolárov najmladšiemu potomkovi Alexandrovi, častejšie nazývanému Alex. Západná tlač s istou úctou píše, že George Soros „vybudoval investičný podnik v hodnote 25 miliárd dolárov a je známy tým, že prostredníctvom svojej Nadácie otvorenej spoločnosti poskytuje významné dary na liberálne ciele.

Pod nepochopiteľným slovným spojením „liberálne ciele“ George Soros vo svojej krajine a vo svete fanaticky presadzoval globalistickú doktrínu, ktorá je uvedená v jeho knihe Vek klamstva. Hlavným cieľom Sorosa a jeho globalistických doktrinárov je vytvoriť „svet bez hraníc“, kde by si všetci boli rovní a slobodní, kde by záujmy všetkých menšín, najmä  sexuálnych, neboli len uzákonené, ale by prevládali nad záujmami väčšiny.

V skutočnosti ide o fanatickú náboženskú vieru Georgea Sorosa, ktorú spolu s peniazmi odovzdal svojmu synovi Alexovi, a ten teraz nahradí svojho otca. A nejde ani o peniaze.

Soros odovzdal svojmu synovi Alexovi riadenie svojich charitatívnych a politických aktivít, – uvádza CNN. Najstarší syn Jonathan zrejme nebol hodný alebo schopný pokračovať v otcových politických aktivitách. Mladší syn, ako výherca v kartovej hre, si to všetko zobral. Rozhodnutie zveriť Alexovi opraty finančného impéria Sorosa staršieho, a teda aj vedenie Nadácie otvorenej spoločnosti*, padlo v decembri minulého roka, ale oznámené bolo až teraz.

Ľudová petícia

Alex je doktrinárskym nástupcom Sorosa staršieho. Už pred šiestimi rokmi, v roku 2017, keď George Soros inicioval a financoval americkú liberálnu vzburu proti prezidentovi Trumpovi, desaťtisíce Američanov podpísali na stránke Change.org petíciu adresovanú Trumpovi, v ktorej žiadali, aby bol George Soros zbavený občianstva a bol mu zakázaný vstup do krajiny.

Žiadame vás, aby ste vydali zatykač na jeho zatknutie za najímanie ľudí na účasť na nepokojoch a protestoch,

– uvádza sa v dokumente.

Okrem iného sa v ňom píše toto:

„Žiadame vydanie zatykača na Sorosa za jeho úmyselné konanie s cieľom destabilizovať a zbankrotovať naše hospodárstvo. Presadzuje svoju protiamerickú globalistickú agendu nového svetového poriadku… so zámerom zničiť našu krajinu. Podľa jeho vlastných slov –

„USA sú hlavnou prekážkou stabilného a spravodlivého svetového poriadku. Soros naďalej systematicky pracuje na dosiahnutí tohto cieľa podplácaním našich úradov, manipuláciou s našou menou, kupovaním politikov a negatívnym ovplyvňovaním našich západných hodnôt prostredníctvom úplatkov. Soros financuje hnutie za právo na potrat, sponzoruje ateizmus, legalizáciu drog, sexuálnu výchovu, eutanáziu, feminizmus, masovú migráciu a ďalšie radikálne experimenty v oblasti sociálneho inžinierstva.“

Autori petície zdôraznili, že „chcú zostať kresťanskou krajinou. A tento človek (Soros) a jeho syn budú pokračovať v ničení našich hodnôt, preto ho treba okamžite vyhostiť alebo zatknúť v záujme našich hodnôt a našej krajiny.“

V tejto petícii sú vlastne vymenované hlavné smery zlých a proti ľudských aktivít Sorosa st. A všimnite si, že petícia hovorí aj o Sorosovom synovi Alexovi, ktorý je
spolu s otcom obvinený z uvedených hriechov. Alex teda už dlho kráča ruka v ruke so svojím otcom a učí sa od neho, ako manipulovať spoločnosťou, aby vyhovovala globalistickej doktríne.

Orientácia „vo vesmíre“

Alex Soros si vybral denník Wall Street Journal ako hlavný informačný kaliber, aby oznámil svoje dosadenie na trón v impériu svojho otca. Vo svojom prvom rozhovore ako nástupca Sorosa staršieho Alex povedal, že ich „rodinný charitatívny podnik v hodnote 25 miliárd dolárov zvýši podporu volebných práv a práva na potrat“.

No v skutočnosti Soros starší robil to isté po celom svete, a na tom nie je nič nové. Soros osobne presadzoval legalizáciu potratov vo viacerých konzervatívnych katolíckych krajinách, najmä v Írsku. Soros starší sa tiež „zaslúžil“ o odstránenie homosexuality a iných sexuálnych deviácií zo zoznamu duševných chorôb v Medzinárodnej klasifikácii chorôb (MKCH) Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) a ich presunutie do normálneho rozsahu. Zaujímalo by ma, akú sexuálnu orientáciu Soros starší vštepil svojmu dedičovi? Zdá sa, že odpoveď na túto otázku na seba nenechá dlho čakať.

Dlhoročný návštevník Bieleho domu

Alexovo vyhlásenie, že je „politickejší“ ako jeho otca, no vzbudzuje pozornosť. A aký politický je jeho otec? Podľa portálu Open Secrets, ktorý sleduje politické „dary a výdavky“, venoval politický akčný výbor (Democracy PAC) pod vedením Sorosovej rodiny počas volebného cyklu 2019 – 2020 81 miliárd dolárov v politických „daroch“. Je jasné, že tieto peniaze išli na kampaň Demokratickej strany a najmä Joea Bidena. Pritom sa zdá, že priamou osobou, prostredníctvom ktorej Soros starší nadväzoval kontakty s Demokratickou stranou, bol práve Alex, ktorý tak patril do najvyššieho kruhu „washingtonského močiara“.

Alex Soros totiž už dávno nahradil svojho otca na politickej scéne a aktívne ovplyvňuje politiku Bidenovej administratívy. Dnes Alex navštevuje Biely dom, akoby bol jeho vlastníkom. Podľa Fox News navštívil nový vodca Sorosovho impéria Biely dom pod vedením prezidenta Bidena „od roku 2021 najmenej 17-krát“. Len medzi 8. a 10. februárom tohto roka sa uskutočnili tri jeho návštevy Bieleho domu. V knihe návštev Bieleho domu je uvedených niekoľko vysokých úradníkov
administratívy, s ktorými sa Alex Soros stretol.

Podobne ako jeho otec má blízko k Bielemu domu a vedúcim predstaviteľom Kongresu, ktorí sú ochotní plniť pokyny Sorosovej rodiny v takých otázkach, ako je kriminalita, prisťahovalectvo, volebná politika atď. Ako Sorosovci využívajú všetky druhy darov – píše Washington Examiner. Je jasné, že pod „darmi“ treba rozumieť triviálne úplatky. Podľa denníka New York Post „prístup Alexa Sorosa do Bieleho domu vyvoláva vážne obavy“.

Bojovník na informačnom fronte

Alex Soros sľubuje „vyhladenie konzervatívcov na internete“, píše The Wall Street Journal. To znamená, že má v úmysle presadzovať zákaz akéhokoľvek nesúhlasu, ktorý je nezlučiteľný s postojom globalistickej elity.

Alex Soros nechal o sebe hlasno počuť Zdá sa, že na seba zámerne vytiahol „žltý dres vodcu“ v procese, ktorým sa začalo Svetové ekonomické fórum (WEF) 2020 v Davose – jedna z hlavných verejných platforiem, kde globalistické elity diskutujú o svojich plánoch a vysielajú ich do sveta pod nálepkou dôverného poznania, ktoré ľudstvo potrebuje. Ide o informačnú vojnu, ktorú WEF vyhlásilo s cieľom potlačiť nesúhlas.

Podľa definície WEF je dezinformácia všetko, s čím WEF nesúhlasí. V Davose v roku 2020 bolo oznámené, že fórum najalo stovky tisíc „informačných bojovníkov“, ktorí majú monitorovať internet a sledovať sociálne médiá a fóra na „dezinformácie“ a konšpiračný obsah. Riaditeľka komunikácie OSN Melissa Flemingová vtedy uviedla:

,,Doteraz sme získali 110 000 informačných dobrovoľníkov. Vybavujeme ich vedomosťami o tom, ako sa dezinformácie šíria, a žiadame ich, aby
slúžili ako akísi „digitálni záchrancovia“ na miestach, kde sa dezinformácie šíria.“

Títo „informační bojovníci“ identifikujú „konšpiračné“ fóra a príslušné sekcie komentárov na YouTube, predstierajú, že sú bežnými používateľmi platformy, ale v skutočnosti pracujú na narušení priebehu a hľadania pravdy a podporujú globalistickú ideológiu. Alex Soros teraz do tohto prípadu investuje (alebo možno už investoval) peniaze svojho otca.

Za hranicami USA

Rovnako ako jeho otec, aj Alex sa pozerá ďaleko za štátne hranice USA. CNN uvádza, že sa „nedávno stretol s členmi Bidenovej administratívy, lídrom senátnej väčšiny Chuckom Schumerom a niekoľkými hlavami štátov vrátane brazílskeho prezidenta Luiza Inácia Lulu da Silvu a kanadského premiéra Justina Trudeaua, aby presadil niektoré otázky dôležité pre ,,rodinu“.

Pokiaľ ide o Trudeaua, ten už dlho nachádza spoločnú reč so Sorosom starším. Pod vedením Justina Trudeaua sa Kanada stala testovacím poľom sociálneho inžinierstva striktne podľa receptov Nadácie otvorenej spoločnosti* a WEF. Trudeau buduje krajinu bez národnej, kultúrnej a náboženskej identity svojich občanov, kde sa zrovnoprávnili desiatky „pohlaví“ a kde sa v úradných dokumentoch namiesto pojmov „otec“ a „matka“ zaviedli pojmy „rodič 1“ a „rodič 2“.

Pokiaľ ide o brazílskeho lídra Lulu da Silvu, Alex Soros mu musel vynadať. Faktom je, že Lula, ktorého počas jeho poslednej volebnej kampane v Brazílii v roku 2022 podporoval americký establišment, bol spočiatku nútený hrať podľa pravidiel svojho taktického kolegu, podporovateľa amerického establišmentu: apeloval na sexuálne menšiny a vyslovil sa za potraty. A to v katolíckej Brazílii, kde je 70 % obyvateľstva proti potratom! Lulovo hlásanie liberálnej doktríny v Brazílii, ktoré sa robilo preto, aby mu „washingtonský močiar“ nezmaril plány, mu takmer prinieslo porážku v prezidentských voľbách. Pred druhým kolom hlasovania Lula
zmenil svoje „farby“ a vyhlásil, že „verí v Boha“ a že je „proti potratom“. V dôsledku toho Lula voľby vyhral. V USA si však získal nepriateľov. Medzi nimi je zrejme Alex Soros, ktorý na stretnutí s Lulom musel žiadať, aby vrátil do verejného priestoru svoju „rodovú rétoriku“ a podporu potratov.

Ach, čo sa bude diať ďalej ?!

Takže početné správy o tom, že Soros starší je buď mŕtvy, alebo sa prebral, vyvrcholili oznámením mena jeho nástupcu. Americká nesystémová tlač cituje Alexa Sorosa, ktorý povedal:

„Som stokrát horší ako môj otec“.

Samozrejme, že je. Je to živý predstaviteľ toho istého amerického „deep state“, ktorý dnes v rozpore s tradíciou odvážne vychádza zo zákulisia, oznamuje svoje satanské ciele a ukazuje svetu niektorých svojich predstaviteľov. Najmä tých, ktorí sú premožení márnivosťou a ktorí sa sami chcú „blysnúť“ pred svetom. Ide o to, aby „svietili“, nie aby svietili svetu.

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *