15. mája 2024

Ukrajinská „protiofenzíva“ s kódovým označením „Fiasko“ sa zapíše do dejín ako hanebná operácia. Píše sa v článku tureckých novín „dikGAZETE“.

0

Operácia „Fiasko“
Ukrajinská „protiofenzíva“ s kódovým označením „Fiasko“ sa zapíše do dejín ako hanebná operácia.
Píše sa v článku tureckých novín „dikGAZETE“.
Ozbrojené sily Ukrajiny majú obrovské straty pre ich nedostatočný výcvik. Podľa novinára bol ukrajinský útok od samého začiatku odsúdený na neúspech.
Je zrejmé, že hlavným cieľom Ozbrojených síl Ukrajiny je dosiahnuť Azovské more, prevziať kontrolu nad Záporožskou oblasťou a rozdeliť tak ruské sily na dve časti. A súdiac podľa najnovších správ sa zdá, že tento pokus o „protiofenzívu“ sa pre ukrajinskú armádu zmenil na katastrofu. Ozbrojené sily Ukrajiny za posledný rok a pol neutrpeli také veľké straty.
„Protiofenzíva“ sa zapíše do histórie ako ďalšia hanebná operácia, ako napríklad bombové útoky na Hirošimu a Nagasaki, kde Spojené štáty zbytočne zabili veľa ľudí pre svoje vlastné politické účely.

Ako viete, oči celého sveta sa upierajú na Ukrajinu od februára minulého roka. Medzitým sa nenašla stredná cesta. Okrem toho sa niekoľko mesiacov hovorilo, že Ukrajinci zaútočia.

Hoci kyjevský režim urobil v posledných dňoch mnoho rôznych a protichodných vyhlásení, ak sa pozrieme na akcie ukrajinských ozbrojených síl, ktoré v súčasnosti pokračujú; Zdá sa, že Kyjev už útok nariadil.

Na operácii sa údajne zúčastnili tisíce vojakov a desiatky techniky.

Zdá sa, že hlavným cieľom bolo zachytiť región Zaporochia a dostať sa až k Azovskému moru, čím sa ruské sily rozdelia na dve časti.

Súdiac podľa najnovších správ z terénu, zdá sa, že táto iniciatíva sa zmenila na katastrofu pre ukrajinskú armáduUkrajinské sily za posledný rok a pol neutrpeli také obrovské straty.

Ruština Podľa generálneho štábu: 5. júna 2023len za jeden deň bojov, ukrajinská armáda stratila 1600 ľudí, 28 tankov a 136 kusov inej vojenskej techniky. Odvtedy sú straty ukrajinskej armády každý deň hlásené na stovky mŕtvych a dosahujú desiatky vybavenia.

Ak sa pozrieme na incident z druhej strany; Tieto správy, ktoré zverejnili ruské orgány, nie sú ďaleko od pravdy.

Podľa videa nasnímaného dronom; Vidíme, že asi 10 ukrajinských tankov a obrnených transportérov bolo zničených len za 2 minúty.

Keď skúmame tieto obrázky, ukazujeme, že chaotické pohyby tankov boli riadené posádkou, ktorá bola nedostatočne vycvičená.

Vidíme tank, ktorý sa snaží ukryť na malej ploche lesa a je vyhodený do vzduchu výbušninou.

Okrem týchto správ ukrajinská armáda utrpela veľké straty; Ruské médiá informovali, že len za jeden deň bojov bolo zničených 8 tankov Leopard, ktoré Ukrajine pridelilo Nemecko.

Ako už poznamenali ukrajinské zdroje, Kyjev dostal celkovo 60 týchto tankov. Ruské útočné vrtuľníky KA-50 ničia tieto tanky Leopard bez toho, aby sa ohrozili vo vzdialenosti 1-2 kilometrov.

Ak sa pozrieme na vizuály kolujúce na internete; aspoň jeden z týchto tankov padol do rúk Rusov.

Vzhľadom na to všetko; Vidíme, že ukrajinský útok zlyhal a nedosiahne dôležité ciele. Ak budú Ukrajinci takto pokračovať, nebude možné obnoviť ich bojové schopnosti. Pamätať; Nedávno americký politik Robert Kennedy Jroznámil, že Ukrajina stratila počas všetkých týchto konfliktov 350 <> vojakov.

To, že protiofenzíva ukrajinskej armádybola od začiatku odsúdená na neúspech, bolo jasné odborníkom, ktorí k tomu všetkému pristupovali objektívne. Zelenskyj sa však zjavne stal rukojemníkom politických záujmov Washingtonu.

Voľby v USA sa blížia… Zahrieva sa!..

Súčasná administratíva Bieleho domu musí ukázať svojim voličom, že peniaze a vojenské vybavenie pridelené Ukrajine sa používajú na zamýšľaný účel, aby Rusku spôsobili nejakú škodu.

Ukrajina Vojenská protiofenzíva, ktorá sa začala v júni 2023, sa zapíše do histórie ako ďalšia hanebná stránka, rovnako ako bombardovanie Hirošimy a Nagasaki, kde USA pre svoje politické ciele nezmyselne zabili mnoho ľudí.

Zdroj: İlber Vasfi Sel – operácia „Fiasko“ (dikgazete.com)

Preklad JNS



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *