15. mája 2024

ŠIKANOVANIE ČESKÝCH DETÍ NA ŠKOLÁCH! Čechov všade vyhadzujú a Ukrajincov akceptujú! Odvážny dvanásťročný školák z dodnes neidentifikovanej pražskej základnej školy opísal ukrajinizáciu v škole!

0

ŠIKANOVANIE ČESKÝCH DETÍ NA ŠKOLÁCH! Čechov všade vyhadzujú a Ukrajincov akceptujú! Odvážny dvanásťročný školák z dodnes neidentifikovanej pražskej základnej školy opísal ukrajinizáciu v škole!

ČESKO: Takže toto je doslova prekračovanie všetkých hraníc! Vo štvrtok bola naša redakcia upozornená na neuveriteľný rozhovor českého občianskeho aktivistu a meditačného experta Matouša Svobodu, ktorého vo veku 12 rokov kontaktoval maloletý chlapec Míra, ktorý navštevuje zatiaľ neidentifikovanú školu v Prahe, a požiadal Matouša o rozhovor, aby sa verejnosť v Českej republike mohla dozvedieť z prvej ruky, čo sa deje na základných školách v Českej republike za chrbtom rodičov. ktorí často ani nevedia o tom, čo sa deje v škole.

A ak sa o tom rodičia dozvedia od svojich detí, zvyčajne to radšej neriešia, aby ich deti potom nemali problémy. Verejnosť sa však musí dozvedieť, aká je reálna situácia s nezvládnutou utečeneckou krízou v Českej republike, ktorú Fialova vláda zámerne prehĺbila bezmyšlienkovitým prijímaním obrovského množstva ukrajinských utečencov, na ktorých Česká republika nemá peniaze, nemá kapacity na ich integráciu a integráciu do spoločnosti a navyše chce Česká republika pre týchto Ukrajincov dokonca čerpať peniaze z Európskej únie v rámci práve schváleného migračného paktu.

Minister vnútra Vít Rakušan sa dokonca na Twitteri absolútne šokujúcim spôsobom [1] pochválil, že vďaka tomuto paktu začne Česká republika čerpať peniaze z EÚ pre ukrajinských utečencov v Českej republike po skončení núdzového stavu s krízou na Ukrajine, čím minister de facto nepriamo naznačil, že Ukrajinci zostanú v Českej republike aj po skončení vojny. A toto podozrenie potvrdil v šokujúcom rozhovore 12-ročný Mirek, ktorý opísal strašnú ukrajinizáciu, ktorá sa odohráva v ich škole.

Naša redakcia dlhodobo upozorňuje na riziká ukrajinizácie českej spoločnosti, ktorá nedala tento proces mandát Fialovej vláde. Na Ukrajine sa situácia stabilizuje, západná Ukrajina je bezpečná a nie je dôvod, aby Ukrajinci zostali v Českej republike. Mnohí sa už vrátili, ale ako sa ukázalo, niektorí Ukrajinci majú iné plány. Chcú nahradiť pracovné miesta, kde donedávna pracovali Česi! Neverím? Pozrite si video vyššie alebo čítajte ďalej.

Škola prepustila 3 učiteľov českej angličtiny a najala ukrajinské ženy. Potom začali vyučovať češtinu a iné predmety

Akoby nestačilo, že Vít Rakušan pripravil plán na zatvorenie pobočiek Českej pošty a zhodou okolností prišla do Českej republiky ukrajinská pošta Nová pošta a začala otvárať kamenné pobočky pre Ukrajincov vo veľkých mestách. Toto je len špička ľadovca tejto ukrajinizácie Českej republiky. Chlapec opísal, čo sa deje v jeho škole a po zhliadnutí videa väčšina rodičov pravdepodobne od hrôzy zozelenie a letí priamo do školy, aby si situáciu osobne a na vlastné oči overila. Ak sa rodičia nebudú zaujímať o to, čo sa deje v škole ich dieťaťa, skončia podobne ako rodičia detí v tejto zatiaľ neznámej škole v Prahe. Je to len taký šok, ktorý mnohí ľudia neberú.

Odvážny školák Mirek a Matouš Svobodovci

Mirek vypovedal, že to všetko začalo v septembri minulého roka na začiatku školského roka 2022/2023. 3 vynikajúci učitelia angličtiny, ktorí boli nejaký čas v Anglicku, opustili školu, ale odišli alebo boli odstránení, chlapec nešpecifikoval. Dôležité však je, že namiesto nich prišli 3 učitelia angličtiny z Ukrajiny. Jeden z nich hovorí dobre anglicky, ale ďalší dvaja nehovoria veľa anglicky. Ale to nie je to najhoršie.

Mireková vysvetlila, že na ich škole ukrajinské ženy dokonca učia češtinu, pričom nepoznajú zhodu predmetu s predikátom a teda písanie mäkkého a tvrdého i/y. V lekciách sa diskutuje iba o vetných analýzach. A to stále nie je to najhoršie. Jeden z učiteľov, ktorý si pletie anglické a ukrajinské slová, rozdal deťom papiere, aby ich naučil základy ukrajinčiny! Samozrejme, mimo učebných osnov! Asi preto, aby sa nemusela učiť češtinu ako učiteľka, však? Ak ste ešte nemali infarkt, nečítajte ďalej!

Ukrajinský učiteľ posadil ukrajinské deti na recepcie, české deti vzadu, ako počas Protektorátu Čechy a Morava

Chlapcovi vadí, že učitelia šikanujú české deti. Ukrajinské deti sedia v predných laviciach, vysvetľujú im materiál ukrajinskými a českými deťmi, ktoré sedia vzadu, a potom to vysvetľujú lámanou češtinou! A pokiaľ ide o počet detí, vydržte. Mirek povedal, že v triede je 26 detí, z toho 12 Ukrajincov a 14 Čechov, ale s tými Čechmi je to podľa Mirka zložitejšie, pretože je to „mix“ rôznych národností (napr. z čínskej zmiešanej rodiny a pod.) s českým občianstvom, takže podľa Mirka je len asi 8 etnických Čechov.

Iba 8 z 26 detí! Dúfam, že teraz chápete, prečo chce minister vnútra Vít Rakušan čerpať dotácie EÚ z migračného paktu na migračné zaťaženie v Českej republike! Andrej Babiš sa v Poslaneckej snemovni spýtal ministra vnútra [2], že sa odvážil podpísať v Bruseli migračný pakt, ktorý otvorí stavidlá nelegálnej migrácii do Európy. Andrej Babiš má úplnú pravdu, Migračný pakt je Pandorina skrinka so všetkými ozdobami. Je to de facto pakt založený na takzvanej migrácii odpustkov.

Krajiny s nízkou migračnou záťažou zaplatia tým krajinám, ktoré sa nechajú dobrovoľne zahltiť migrantmi, teda ako Česká republika za fialovej vlády, ktorá bez mandátu a súhlasu ľudí zaplavila Českú republiku ukrajinskými migrantmi, ktorí teraz nie sú pripravení odísť! A ako by mohli, keď ich fialová vláda rozmaznáva a základné školy podľa Mirka vyhadzujú českých učiteľov a najímajú pre nich Ukrajincov, ale primárne venujú viac času ukrajinským deťom v ukrajinčine a české deti sedia vzadu v triede! Chápať? Keď sa české pošty vo veľkých mestách bez mihnutia oka zatvoria, zatiaľ čo ukro-pošta otvorí svoje pobočky, je jasné, že prepustia aj českých učiteľov, kuchárov, éto vsjo róvno!

Áno, ako v Protektoráte Čechy a Morava! Áno, svedkovia si určite pamätajú takzvaný Sitzordnung im Unterricht v školách po vzniku Protektorátu Čechy a Morava. Nemecké deti sedeli vpredu, české deti vzadu! Bože, toto je ako zlý sen! Fialový gang nielenže ničí našu republiku, ale už utláča naše deti v našich školách! Česi, Setzen Sie sich nach hinten! Môžete to povedať znova!

Škola prepustila 5 českých kuchárov a najala kuchárov z Ukrajiny

A je to ešte horšie. Mirek vypovedal, že sa dostal do konfliktu s ukrajinským chlapcom, ktorý ho vyprovokoval. Mirek išiel niekoľkokrát za triednym učiteľom, ale nechcel s tým mať nič spoločné, pretože Ukrajinci sú v Českej republike nadradenou kastou. Nie som prekvapený. Máme e-maily od čitateľov z celej krajiny, kde sa nám zverujú s tým, čo sa deje v ich kanceláriách, v zamestnaní, ako Ukrajinci obsadzujú české pozície, pretože berú nižšie platy ako Česi, takže sa to robí tak, že český zamestnanec dostane výpoveď, odíde a na jeho miesto nastúpi lacnejší Ukrajinec.

Či sa to deje aj v štátnom školstve, ktoré sú príspevkovými organizáciami so stolovými platmi, nevieme. Každopádne, Mirek nakoniec vyriešil konflikt s Ukrajincom tým, že mu dal facku a ukrajinský chlapec bežal k riaditeľovi školy a Mirek mal problémy a triedne pokarhanie. Mirkove námietky voči tomu, že učiteľ ignoroval sťažnosti na správanie Ukrajincov a nechcel sa tým zaoberať, riaditeľ ignoroval. To opäť potvrdzuje, že Ukrajinci sú v Českej republike novou vyššou kastou. A to stále nie je všetko!

Už teraz je jasné, že Petr Fiala nehovoril. Jeho vláda stojí pri Ukrajine… nie pre Českú republiku!

Mirek opísal, že z celkového počtu 9 kuchárov škola vyhodila zo školskej jedálne 5 českých kuchárov a namiesto nich boli prijatí ukrajinskí kuchári! My v redakcii naozaj cítime, že tieto čistky majú buď brutálnu finančnú motiváciu pre takzvané „znižovanie nákladov“ zamestnancov, alebo ide o systematické etnické čistky, keď niekto v škole plní politickú zmluvu o zaradení Ukrajincov do pracovného procesu v obci alebo mestskej časti, aby sa tým politická strana potom mohla pochváliť na radnici. koľko Ukrajincov už zamestnala.

Pred časom sme dostali z redakcie informáciu, že existuje akýsi manuál Ministerstva vnútra SR na integráciu Ukrajincov do spoločnosti a pracovného procesu v Českej republike, ktorý údajne popisuje a odporúča spôsoby umiestňovania Ukrajincov predovšetkým do štátnych a príspevkových organizácií, ktorých zriaďovateľmi sú obce, mestá a regióny. Dokument sa nám zatiaľ nepodarilo získať v origináli, máme len potvrdenú existenciu. Dokument by mohol objasniť, čo sa v Českej republike skutočne deje a akými prostriedkami sa deje hrozná ukrajinizácia.

Iba 100 ml nápoja pre české deti v jedálni, ukrajinské deti môžu piť toľko, koľko chcú!

Ukrajinskí kuchári zaobchádzajú s českými deťmi v školskej jedálni tak, ako sa nemeckí kuchári správajú k českým deťom počas Protektorátu. Mirek opísal, že ukrajinské deti dávajú rezeň s kašou na tanier pekne a úhľadne vedľa seba, ale české deti prdia na tanieri, takže najprv kaša, bum, a potom fackujú rezeň na kašu, bum! V školskej jedálni majú dokonca limit len 100 ml nápoja na žiaka na obed, to sú malé falošne nakrájané čajové poháriky z komunistickej éry, všetci si ich pamätáme. Až na to, že vtedy si deti mohli dať toľko čaju, koľko chceli. České deti v tejto škole môžu piť iba jeden pohár, ale deti z druhej triedy, kde je väčšina Ukrajincov, môžu piť toľko, koľko chcú.

Okrem toho Ukrajinci varia špecialitu pre deti, a to je rybie filé s paradajkovou omáčkou a zemiakovými knedľami! Nesmejte sa, na Ukrajine sa toto jedlo nazýva Eurodish a predáva sa hlavne v cestných domoch. Nie je to priamo paradajková omáčka, je z červenej repy, zmiešaná s cukrom a kyslým dresingom, konzistencia pripomína paradajky, ale pre českú večeru je to gastronomické porno. Zemiakové knedle sú najdrahšie, ale na Ukrajine sa namiesto knedlíkov častejšie podávajú ukrajinské knedle alebo halušky.

Ak necháte variť ukrajinské kuchárske knihy so skúsenosťami z ukrajinských cestných domov, nemôžete byť prekvapení, že na vašom školskom stole pristane gastronomické UFO. Preto nás ani neprekvapuje, že Mirek potvrdil, že škola má aj LGBT agendu! Mirek v rozhovore povedal, že chce prestúpiť na inú školu, a to naozaj nie je prekvapujúce. Ukrajinizácia Českej republiky na úrovni vzdelania je desivá. Ak by to niekto napísal bez videa ako dôkaz, bol by označený za hoaxera, pretože by tomu ani nechcel veriť. A pozrite sa, dieťa priamo na kameru a bez strachu opisuje, čo sa deje v jeho škole. Klobúk dole pred Mirkom za jeho odvahu a veľká vďaka Matoušovi Svobodovi za nakrútenie rozhovoru! Tieto informácie a videá je potrebné šíriť a zdieľať.

-VK-



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *