15. mája 2024

VIDEO: SNS ide TVRDO! Danko si podal Čaputovú a Ódor sa bude ČERVENAŤ

0

Frustráciu z politickej slabosti sa dankovci pokúsili riešiť siláckymi krokmi voči koaličným partnerom.

SLOVENSKO: Predseda SNS Andrej Danko je presvedčený, že od 1. októbra bude možné zostaviť vládu, ktorá bude opäť reprezentovať Slovenskú republiku, hájiť záujmy slovenských občanov a bude mať dôveru Národnej rady SR.

Progresívne Slovensko je problémom

Andrej Danko sa verejnosti prihovoril vo videu umiestnenom na Facebooku.

Ódor nezískal dôveru v Národnej rade SR a prezidentka Čaputová sa klasicky rozčuľuje a nechápe. Čaputová tvrdila, že nerozumie tomuto národu. Tri roky tolerovala Matoviča a Hegera. Vyhovoval jej tento chaos, pretože jej jediný politický cieľ je, aby rástlo Progresívne Slovensko, ktorého bola podpredsedníčkou a bohvie, či dodnes nie je členkou Progresívneho Slovenska,“ začína Danko svoj videopríhovor.

Podľa Danka prezidentka Čaputová hovorí o nezrelosti Národnej rady SR, sama však za uplynulé tri roky ukázala, že je nezrelá na výkon štátnej funkcie. Predseda SNS si myslí, že prezidentka nezvláda reprezentovať Slovensko a nezvláda hájiť záujmy Slovákov.

Prezidentka Čaputová podľa Danka účelovo poverila Ódora zostavením vlády. „Vedela, že nezíska dôveru. Ak by konala už v apríli, mohli sme mať v júni predčasné parlamentné voľby. Zablokovala referendum, nevšímala si problémy Slovenska a dnes si myslí, že bude opäť prezidentku SR,“ konštatuje Danko.

Danko si myslí, že Progresívne Slovensko je skutočným problémom Slovenska do budúcnosti. Podľa neho predstavitelia tejto strany nesmú zostaviť vládu. Danko je presvedčený, že 1. októbra bude možné zostaviť vládu, ktorá bude opäť reprezentovať Slovenskú republiku, hájiť záujmy slovenských občanov a bude mať dôveru Národnej rady SR. „My zo SNS sa do takej vlády hlásime,“ hovorí Danko.

Ódor nech svieti a kúri!

Tri roky Hegerovej a Matovičovej vlády znamenali podľa Danka kruté experimenty. Ak sa prezidentka rozčuľuje dnes na Národnú radu SR, Danko jej odkazuje, aby sa pozrela do zrkadla. „To, čo sa tu deje, nie je len výsledkom práce Hegera a Matoviča, ale aj neschopnosti prezidentky SR,“ myslí si Danko.

Premiér Ľudovít Ódor by sa podľa Danka mal vrátiť do Národnej banky Slovenska a začať makať. „Má viac ako 6-tisíc eur mesačne, guvernér NBS má dokonca viac ako 20-tisíc eur mesačne a títo ľudia pozerajú na to, ako nám tu rastú úroky na hypotékach, ako nám tu bohatnú banky,“ hovorí ďalej Danko. Národná banka Slovenska by si podľa neho mala lepšie plniť povinnosti a Ódor by mal aspoň tam ukázať, že niečo vie robiť, pretože podľa predsedu SNS nie je zrelý na to, aby bol premiérom SR. To mu dnes Národná rada SR dala najavo, konštatuje Danko.

Takže Ódor nech svieti a kúri, nech prestane rozhadzovať peniaze do tretieho sektora, ale hlavne nech sú už čo najskôr parlamentné voľby, pretože títo ľudia majú jediný cieľ: totálne zlikvidovať Slovenskú republiku, zadĺžiť ju a ožobračiť Slovákov tak, aby slúžili západným štátom,“ uzatvára Danko.

ZDROJ: FB Andrej Danko



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *