14. mája 2024

Fico vs. Remišová. Domotaná Remišová dnes v telke zdravila poslucháčov rádia. Ľ. Blaha: keď sa v telke objaví remišová, slovákom to trhá mozgy

0

SLOVENSKO: Ľuboš Blaha: KEĎ SA V TELKE OBJAVÍ REMIŠOVÁ, SLOVÁKOM TO TRHÁ MOZGY

Robert Fico išiel na RTVS ako motorová píla. S humorom, nadhľadom, štátnicky a vecne.

1. Remišová tam vrieskala ako hysterka z trhoviska a on sa na nej výborne zabával – Verča nesklamala, ešte teraz mám kŕče z toho, ako som sa nasmial.

2. V jednom momente, keď Veronika blúznila o tom, aké nízke hypotéky dnes ľudia platia, Robert Fico reálne prepukol v smiech. A celé Slovensko s ním.

3. Remišová tam mávala výkresíkmi, ako sa na Slovensku super žije. A Robert Fico ju spláchol jednou vetou – a preto, že ste taká skvelá, vás volí krásne 1 percento. Úplný kráľ

4. A najlepšie bolo, ako sa ho snažil Makara prerušiť, keď hovoril pravdu o pandémii – ako vláda ničila ľudské práva, ako prenasledovali nezaočkovaných, ako tu robili kšefty a kradli ako straky.

5. Robert Fico to povedal na plné ústa – máme právo na vlastný názor. A to, čo počas pandémie napáchal Matovič so Sulíkom, Čaputovou a Remišovou musí byť vyšetrené – po zločine musí prísť trest.

6. Osobitne vtipné bolo, keď Remišová v téme hypoték začala vyťahovať Ukrajinu – to už nevydržal ani Makara a nesmelo sa jej spýtal, ako to súvisí s úrokmi a bankami. Slovensko plakalo od smiechu

7. Remišovej prepadne niekoľko miliárd na eurofondoch – takto to dopadne, keď sa významných a odborných štátnych funkcií zmocnia bábkoherečky.

8. Riadiť eurofondy, to nie je to isté, ako si na paprčky navliecť bábušky Pá a Pí. Verča, Verča, si dopadla. Už si z Teba robí srandu aj Sulík.

9. Šialené je, že na eurofondoch sa kradlo ako bágrom. Vlčan z OĽaNO si prihral 1,4 milióna od kamoša Budaja. A Remišová to kryla. Aj s Čaputovou.

10. Ja chápem, že RTVS si chce zvýšiť sledovanosť, a preto do relácií pozýva takéto zábavné vložky, ako je tuná Kazisvět z boží vůle král, škľabiaci sa na ľudí v červenom sačku.

11. Ale prosím – aký má zmysel, aby dostávala pravidelný priestor v kľúčových politických debatách osoba s výtlakom nízkotučného mlieka? To tam nabudúce zavolajte rovno Pročka

12. Robert Fico ponúkol jasné riešenia – pomoc ľuďom s hypotékami, zastavenie zdražovania, právo na hotovosť v ústave a tak ďalej.

13. Už konečne treba skrotiť nenažraté banky a urobiť v štáte poriadok. Táto pravicová vláda pomáhala bankám, my budeme pomáhať ľuďom.

14. Robert Fico dnes opäť ukázal, že Slovensko potrebuje kompetentnú a profesionálnu vládu, nie zmätkárov a humoristov ako Remišová, ktorá úspešne urobila zo strany Za ľudí stranu Bez ľudí

15. Asi najlepšie to vyjadril Robert Fico na konci – keď počúval Remišovú, až mu trhalo mozgové závity. Berme to z toho lepšieho hľadiska – aspoň sme sa schuti nasmiali.

Veronika, Veronika, takáto hanba – bolo Ti to treba?

ZDROJ: STV1/Veci Verejné/TGM Luboš Blaha



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *