15. mája 2024

Budúci prezident? Ráž spôsobil mediálne šialenstvo! Už dosť bolo sľubov! Ľudia potrebujú tohto politika…

0

Milovaný aj nenávidený. Aj takto môžme hovoriť o frontmanovi kapely ELÁN Jožovi Rážovi, ktorý si za svojim názorom stojí. Miluje Rusko a USA hovorí ako o hrozbe. Kapitalizmus je pre neho cesta do pekla a podla jeho slov bol komunizmus o niečo lepší. Ľudia ho však nezvládli. Má rád Putina a tvrdí, že v Rusku sa bude rozprávať aj s taxikármi. Zatiaľ, čo Američanom nerozumie a necíti sa tam dobre.

Socializmus vs Kapitalizmus!

„Naopak socializmus, aj keď mal určité chyby, bol postavený na veľmi dobrej myšlienke, ktorá vychádzala z kresťanských princípov – každému dá, čo potrebuje a čo si zaslúži. Bohužiaľ, ľudia sú hlúpi a tak sa tejto ideológie zriekli a nahradili ju kapitalizmom, ktorý má od základu zlú filozofiu – pracuj, nakupuj, spotrebuj, zahoď.“

„Snažia sa zneužívať naše schopnosti pre svoje špinavé kšefty a parazitovať na našej popularite. Rozumiem im, ale to ešte neznamená, že s tým súhlasím.“ Porovnanie socialistických a súčasných papalášov: „Proti tým dnešným tí vtedajší boli zlatí a milí deduškovia. To boli dobrí ľudia… „Potrebovali by sme Husáka (Gustáv Husák, niekdajší prezident ČSSR), ale takého nemáme. Bol múdry, nenormálne schopný, trpezlivý a pokorný. Husák bol nenormálny politik.“ „Americká demokracia je cesta do pekla.“ „Neusiluj sa zbohatnúť za jednu noc.

Spevák Jožo Ráž si servítku pred ústa nedal a povedal meno na Prezidentského kandidáta. Za prezidenta by chcel predsedu strany SMER-SD Roberta Fica. Ráž ho považuje za najschopnejšieho politika na Slovensku.

Slobodne-Spravy



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *