15. mája 2024

Erik Kaliňák: Progresívne mimovládky nemajú čo robiť pri vzdelávaní detí! (VIDEO SK, 1 hod 11 m

0

SLOVENSKO: Diskusné relácie portálu eReport s názvom “Bez Cenzúry” pokračujú s ďalšou časťou. Do štúdia k Fedorovi Flašíkovi zavítalo duo politikov z opozičnej strany Smer-Slovenská Sociálna Demokracia. Podpredseda strany Erik Kaliňák a člen vedenia strany Juraj Gedra sa pustili do viacerých horúcich tém, ktoré aktuálne trápia spoločnosť na Slovensku.

Témou rozhovoru sú otázky rezonujúc v domácej politike a v dianí v spoločnosti, nadchádzajúce voľby a samozrejme to, čo trápi mladých ľudí na Slovensku – bývanie, hypotéky, školstvo, rodina. Ako chce tieto problémy riešiť strana SMER-SSD?

Budú voľby ovplyvňované zo západu?

Naprieč spoločnosťou na Slovensku sa šíri nebezpečný naratív. Naratív toho, že by mali byť predčasné parlamentné voľby, ktoré sú na “programe” koncom septembra zmanipulované. Zmanipulované v prospech Smeru. So šírením tohoto strachu prišli bývalí vládni politici na čele s Jaroslavom Naďom. Strana Smer však ešte predtým prišla so závažnými podozreniami o tom, že by mali byť voľby ovplyvňované. Je to však možné?

„Je to možné, ale na tej úplne najnižšej úrovni, keď sa bavíme o okrskových komisiách” priznáva Kaliňák. Podpredseda Smeru ďalej hovorí: „Smer prišiel s viacerými opatreniami, aby k niečomu takému za žiadnych okolností nemohlo stať. Prišli sme s riešením a zákonom, ktorý by mal obavy občanov vyriešiť”

Reforma školstva

Predstavitelia strany Smer-SD sa v relácii vyjadrili i k problematickej situácii v školstve. „Tak ako sme hovorili. Smer má nejakú históriu a tie opatrenie, ktoré sa robili už počas jeho vládyMôžeme však povedať, že školstvo bolo pred rokom 1989 na Slovensku na špičkovej úrovni,” uviedol Juraj Gedra.

Progresívne mimovládky nemajú čo robiť pri vzdelavaní detí

„V USA sú aktuálne v plnom prúde LGBT pochody. Aktivistickí učitelia obliekli základné školy do dúh a ďalších farieb LGBTQA+, deti “vzdelávajú” v problematike rodovej identity a progresívnej ideológie. Rodičia zúria a ľudí vyhadzujú z roboty za tweety, ako „malé deti by mali nechať na pokoji“ lebo je to vraj nenávistný prejav proti LGBT menšine. Odmietam takúto budúcnosť pre Slovensko,” povedal Erik Kaliňák.

ZDROJ:  E-Report/YouTube



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *