17. júna 2024

MEGA rozhovor s Erikom KALIŇÁKOM – Miroslav Kamenský

rozhovor s Erikom KALIŇÁKOM - Miroslav Kamenský

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Miroslav Kamenský je slovenský politik a analytik, ktorý sa zaoberá geopolitickými témami.

Západoslovenská TV

Erik Kaliňák je slovenský politik, podpredseda strany SMER – SD a poslanec Národnej rady Slovenskej republiky (NRSR). Narodil sa 9. septembra 1991 v Bratislave. Tu je viac informácií o ňom:

  • Životopis: V roku 2015 absolvoval magisterské štúdium filozofie na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Do strany SMER – SD vstúpil v roku 2018 ako administrátor facebookových profilov, spravoval napríklad profily Ľuboša Blahu alebo Roberta Fica. V roku 2020 sa stal podpredsedom strany. V parlamentných voľbách v roku 2023 získal 145 018 prednostných hlasov a stal sa poslancom Národnej rady SR¹ .
  • Rodinné väzby: Je synovcom spoluzakladateľa strany SMER, Roberta Kaliňáka.

Erik Kaliňák je známy svojou aktívnou účasťou v politike a jeho prácou na sociálnych sieťach. Je jedným z najsledovanejších politikov na Slovensku a zohráva dôležitú úlohu v strane SMER – SD.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Zdroj:
(1) Erik Kaliňák – Wikipédia. https://sk.wikipedia.org/wiki/Erik_Kali%C5%88%C3%A1k.
(2) Príbeh mladého Kaliňáka: Ako sa zo správcu sociálnych sietí stal …. https://www.startitup.sk/pribeh-mladeho-kalinaka-ako-sa-zo-spravcu-socialnych-sieti-stal-podpredseda-smeru-do-ktoreho-fico-vklada-nadeje/.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *