15. mája 2024

Nateraz dúhoví progresívci uspeli. Čoskoro sa to však musí otočiť!

0

Nateraz dúhoví progresívci uspeli. Čoskoro sa to však musí otočiť!

Mnohí sa pýtate, ako dopadlo hlasovanie o zákone, ktorý by dal rodičom možnosť chrániť deti v školách pred liberálnymi agendami o zmene pohlavia a rôznych vymyslených orientaciách a tzv. „neštandardných vzťahoch“.

Bohužiaľ bolo nateraz hlasovanie o zákone doslova „potopené“, keďže parlament včera skončil a v hlasovaní o zákone poslanci neskrátili lehotu k pozmeňujúcim návrhom, čo zamedzilo ďalšiemu pokračovaniu.

Pre objektivitu treba povedať, že svojim hlasovaním zákon nateraz potopili tieto strany:
➡️ Smer
➡️ Hlas
➡️ Demokrati
➡️ SaS
➡️ PS

Ostatní sme v hlasovaní skrátenie lehoty podporili. Treba zdôrazniť, že poslanci vedeli veľmi dobre, že parlamentná schôdza po hlasovaní končí a nebude tak priestor 48 hodín na neskoršie hlasovanie (možno už ani v tomto volebnom období) o pozmeňujúcich návrhoch.

Ostáva nám len veriť, že zo strany Smeru, ktorý sa zdržal, ide len o chybu (nešťastnú a veľmi vážnu) a nezaradia sa medzi otvorene liberálne strany, kde sa verejne vyprofiloval aj Hlas, ktorý je zrejme spokojný s tým, čo chcú saskári a progresívci tlačiť do detí v školách.

Samotné hlasovanie nájdete tu:
https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/hlasovanie/hlasklub&ID=50759

Milan Uhrík



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *