16. mája 2024

Kiska pred súdom nevie, čo má povedať, tak to dáva na osvedčený slogan, ktorý naučil aj Remišovú: lebofico!

0

Kiska pred súdom nevie, čo má povedať, tak to dáva na osvedčený slogan, ktorý naučil aj Remišovú: lebofico!

Exprezident stojí pred súdom za daňové podvody, vrátky DPH, ktoré boli naozaj čudné. Celkovo podal asi 18 opravných daňových priznaní, 155 tisíc eur napísal na svoju volebnú kampaň, proste finančné machinácie, na ktoré je on zvyknutý. A pritom taký čestný muž sa to zdal, herec Kemka dokonca povedal, že na „Slovensku je to jediný dobrý anjel“…

Jeho spis má cca 6000 strán, sú tam desiatky svedeckých výpovedí, no Kiska si myslí, že to je monstrproces namierený proti nemu ako kedysi komunisti vykonštruovali proces proti Horákovej. Vraj to na neho ušili Fico a jeho ľudia. Ale čo bol pán trojvlas z Popradu azda posledné tri roky v kóme? To nie náhodou jeho ľudia ovládli štát? Nenastala tu očista a nastolenie právneho štátu? Alebo ako máme tomu rozumieť, že sa na nespravodlivosť sťažuje práve ten, ktorý bol súčasťou poslednej vládnej garnitúry, ktorá v podstate vládne doteraz?

Marek Kurta



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *