8. septembra 2024

Tibor Gašpar spustil na Čaputovú hromy blesky! HYENY A VRAŽDA! Opäť tancujete na hrobe nevinnej obete…

Zdielajte....

HYENY A VRAŽDA

V minulom týždni Slovenskom otriasla tragédia, kedy prišla brutálnym spôsobom o život matka dvoch detí. Tragédia, ktorej sa dalo zabrániť.

Pôvodne som nechcel túto udalosť verejne komentovať. Nepoznám podrobnosti prípadu, okrem tých, ktoré priniesli médiá. Jedno je však isté, a to že zlyhal štát.

Čo však komentovať budem, je hyenizmus prezidentky Čaputovej, policajného prezidenta Hamrana a najšpeciálnejšieho prokurátora Lipšica. Je mi totižto zle, keď vidím ako opäť tancujú na hrobe nevinnej obete, mysliac si, že im to prinesie stratené politické body.

❗️Čaputová teatrálne vyzýva na prešetrenie príčin tejto udalosti, nahodila pózu č.34, a jej hraný súcit jej uveria azda už len takí ako Stanke, a jemu podobní. Kde bola pred dvoma rokmi, keď obeť tejto tragédie prosila o pomoc?

Hamran si už našiel obetného baránka, len aby nemusel vyvodiť osobnú zodpovednosť. Teraz bude lynčovať radového policajta, niekde z obvodného oddelenia. Keby sa nevenoval politickým tlačovkám a obhajobe zločincov čurillovcov, možno by mu ostal čas na to, aby zabezpečil napríklad preškolenie policajtov prvého kontaktu, ako postupovať v obdobných prípadoch.

No a Lipšic, ako obyčajne. Pri každej vražde kde sú kamery, ukazuje svoju tvár a robí zo seba hrdinu.

Keď sa jedná o Čaputovú, Naďa, Matoviča, či ich dvornú redaktorku RTVS pani Jančkárovú, Lipšicov ÚŠP a Hamranova NAKA dajú povel, nabehne armáda kukláčov, a naskáču na chudákov dôchodcov, ktorí o nich z poza klávesnice niečo v hneve napíšu. Bežný človek ich zaujíma, až keď už je neskoro.

Tibor Gašpar FB



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.