8. septembra 2024

Štefan Harabin-Juristúti budú zvlečení z talárov

Zdielajte....

Exminister spravodlivosti SR a bývalý šéf Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin vo svojom videoblogu komentoval súdny proces s exprezidentom Andrejom Kiskom v kauze jeho firmy KTAG, verdikt košického krajského súdu, ktorý rozhodol, že právne „eso“ SaS Alojz Baránik sa musí ospravedlniť sudkyni Ayše Erenovej Pružinec, ako aj rozhodnutie šéfa Súdnej rady SR Jána Mazáka nepodať disciplinárny návrh proti sudkyni Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) Pamele Záleskej.
Baránik ako advokát za celú kariéru nevyhral ani jeden súdny spor. Tejto povesti neostal nič dlžný ani vo vlastnej kauze, a za osočovanie sudkyne Ayše Erenovej Pružinec musí zaplatiť nemajetkovú ujmu 70 tisíc eur. Tento právny Nýmand o sudkyni, ktorá ašpirovala na členku disciplinárneho senátu, v parlamentne okrem iných stupidít vyhlásil, že „nerozhoduje tak ako by sme chceli“.



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.