20. mája 2024

Ruské ministerstvo obrany: “Veškerý šrot NATO roztavíme”

0

RUSKO: Ruské ministerstvo obrany usadilo britského admirála Anthonyho Radakina, který oznámil ztrátu bojeschopnosti ruské armády. Ministerstvo slíbilo roztavit veškerý šrot NATO.

Britský admirál Radakin ve svém projevu před britským parlamentem řekl, že ruské ozbrojené síly ztratily velké množství obrněných vozidel a ztratily „polovinu své bojové schopnosti“ při odrážení ukrajinské protiofenzívy.

Ruské ministerstvo obrany to označilo za „lež vesmírného rozměru“.

Komentář ruského ministerstva obrany.

▫️ Publikované ve FT odhady britského admirála Radakina co se týká ztrát ruských obrněných vozidel a ještě ve spojení s údajnou ztrátou „poloviny bojeschopnosti“ ruských ozbrojených sil jsou vesmírným rozsahem lhaní.

▫️ A to vše na pozadí nářků dalších britských vojenských velitelů, a dokonce i ministra Bena Wallace, o totální devastaci vlastních zásob zbraní a stovek kusů techniky vyslaných do ukrajinského „protiútoku“, ale „nečekaně“ sežehnutých sotva se dostaly do kontaktu s údajně „ztracenou bojovou schopností“ ruské armády.

▫️ Ano a přehnaně vychvalované střely s plochou dráhou letu Storm Shadow stále častěji zasahují civilní infrastrukturu, bohužel, způsobují oběti mezi civilním obyvatelstvem. Nebo padnou naplocho, aniž by explodovaly, a svými „údery“ děsí jen stepní hlodavce.

▫️ Veškerý tento britský šrot dodaný kyjevskému režimu po roztavení ještě poslouží jako dobrá surovina pro nové ruské regiony v průběhu práce na jejich obnově. A mikročipy získané z raket lze pravděpodobně použít do ruských „praček“, o čem, a není to tak dávno, vyprávěla pohádky Ursula von der Leyenová.

▫️ Logika a cíle propagandistických prohlášení admirála Radakina v britském parlamentu jsou zřejmé – vyklepat peníze ze zbídačeného rozpočtu na nákup nových zbraní pro armádu místo harampádí posílaného na Ukrajinu.

▫️ Je tu jen jeden problém – jak přesvědčit své daňové poplatníky, že vojenské dodávky do Kyjeva mají alespoň nějaký smysl a alespoň k něčemu se hodily.

▫️ Při absenci jakýchkoli výsledků ukrajinské armády na bojišti a nyní je stále jasnější – i o jejich vyhlídkách, nezbývá než fantazírovat o „ztrátě bojeschopnosti“ ruské armády…

▫️ A co je nejdůležitější, britské velitelství obrany se už dávno překvalifikovalo z orgánu pro strategické analýzy a plánování na filiálku BBC.

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *