20. mája 2024

Stanke schytal KOPAČKU do tváre: Zavri, už tu uvrieskanú tlamu! Practe sa! Aj s Čaputovou, Matovičom a celým týmto zločineckým…“

0

„Umelec a herec“ Richard Stanke v minulosti vyzval Igora Matoviča, aby odstúpil. Netreba zabudnúť, že práve on a časť umelcov sa po smrti Martiny Kušnirovej a Jána Kuciaka postavili na tribúnu a žiadali odstúpenie Fica. Zmena nakoniec prišla. Stanke však spokojný opäť nebol a tentokrát už vyzýval na odstúpenie aj Matoviča. Nemal by byť nakoniec práve Richard Stanke už rovno premiér Slovenskej republiky? Nakoniec sa však tento „odborník“ prepočítať a dostal nakladačku.

Stanke sa predovšetkým obáva návratu Roberta Fica. Po tejto výzve prišla poriadna RANA.

STANKE, ZAVRI UŽ TÚ SVOJU UVRIESKANÚ TLAMU.

1. Pamätáte si, ako poniektorí herci bliakali v 89-om na námestiach a sľubovali, ako nám bude skvele v kapitalizme? Im sa hrnuli prachy, no bežným Slovákom vzali všetko.

2. Áno, takíto herci si nahrabali v každej ére. Za socializmu boli zaslúžili umelci a režim ich rozmaznával, za kapitalizmu si napakovali vačky a nechali sa rozmaznávať liberálnym režimom.

3. O politike majú zhruba toľko vedomostí ako priemerný kolotočiar, ale svoje školené hlasy zneužívajú na to, aby do spoločnosti vnášali primitívne čiernobiele videnie sveta a tupý individualizmus. Česť výnimkám.

4. Ale keď si spomeniem na teatrálne výstupy Kňažka či Vášáryovej v politike, ešte teraz mi naskakujú zimomriavky – oni dokázali vypúšťať tie najväčšie banality s takým nekonečným afektom… uf, nikdy som nemal väčší pocit prenesenej hanby v parlamente ako z tety Magdy.

5. A potom prišiel Stanke. V širšej verejnosti od roku 2018 známy ako „pavian“. Počas slovenského majdanu vrieskal, vrieskal a vrieskal. A spolu s ním ďalší herci, ktorých celá intelektuálna výbava spočíva v tom, že sa naučia recitovať texty, ktoré napíše niekto iný – bravó! Úplní Sokratovia!

6. Prepáčte, ale vždy keď počujem týchto treťotriednych komediantov ako Stanke či Kemka spisovať nejaké petície či rečniť na námestiach, odpľujem si od hnusu. A tak je to aj teraz.

7. Počas pandémie žobronili o peniaze od štátu – mali na saláme živnostníkov, robotníkov, seniorov. Chceli pre seba.

8. Lebo o nič iné im nikdy nešlo – o seba, o svoj imidž, o to, ako budú vyzerať v liberálnych salónoch. Prázdni ľudia, ktorí nenávidia Slovensko.

9. Najskôr ľudí oklamali v roku 1989, potom ich oklamali v 2018 – vždy pri tom boli herci. Dotiahli okay moci neoliberálnu pravicu – vtedy aj teraz. Rozkrádanie, otročenie, nerovnosť a arogancia. Vďaka vám, herci! Poniektorým!

10. A teraz Stanke, Kemka a podobný intelektuálny plankton vyzývajú okay udržaniu diletantskej Hegerovej vlády, len aby sa okay moci nevrátil Robert Fico.

11. A prosia Matoviča, aby odstúpil ako minister, nech táto „úžasná“ vláda môže pokračovať. Toto sú herci – ešte sa z nich niekomu nezdvíha žalúdok?

12. Oni sem dotiahli Matoviča. Oni tu glorifikovali Kisku a Čaputovú. Oni tu bojovali za vládu chaosu, nenávisti, smrti a chudoby.

13. Stanke nech sa radšej menej opíja, lebo keby ktokoľvek z nás narazil ožratý do kruhového objazdu, tak by chodil po kanáloch – ale tento tragéd ďalej predstiera, že práve on je tá morálna autorita, ktorá môže niekoho okay niečomu vyzývať.

Milí priatelia,

keď čítam výzvy od Stankeho a podobnej hávede, kypí vo mne žlč. A tak dovoľte, aby som na záver zacitoval politológa Eduarda Chmelára, ktorý im to dnes dokázal napísať o niečo zdvorilejšie:

„Prepáčte, ale už to konečne pochopte: vy nie ste svedomím tohto národa, ľudia vás považujú za komediantov a jediná výzva, ktorú by ste mali zverejniť, je ospravedlnenie všetkým občanom za to, že ste ich podviedli, zneužili a v najhorších chvíľach opustili.

Zlyhali ste. Practe sa z tribún a vráťte sa do divadiel, pretože to je jediné miesto, kde si vás verejnosť môže ešte vážiť.“ Áno, practe sa! Aj s Matovičom, Sulíkom, Čaputovou a celým týmto zločineckým liberálnym režimom, ktorého ste neoddeliteľnou súčasťou!

Zdroj: YT/JNS

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *