24. októbra 2024

Dezolát Arpád Szoltezs ukázal svoj mentálny svet akváriovej rybičky! Máš byť v centre psychiatrov a nie politických analytikov…

Arpád Soltész – to je ten, čo sa mu od zloby huba kriví, ako keby vypil na ex tri deci osempercentného octu – sa tiež zapojil do kuvikania okolo „zákroku“ Štefana Kuffu

Zdielajte....

Ohovárať svoju vlasť, že Slováci za svoju slobodu nikdy nebojovali, je hanebnou urážkou obetí štúrovských dobrovoľníkov, česko-slovenských legionárov, hrdinov SNP i účastníkov všetkých druhov odboja. V našich videách vždy argumentujeme a naše názory podkladáme historicky overenými faktami. Nebojíme sa pomenovať holú pravdu, či už ide o SLOVENSKO, EU, NATO, GLOBSEC či rôzne vojnové konflikty. Našou prioritou je vystríhať pred nedemokratickými a militantistickými politikami a pomôcť nastoliť mier. Bojujeme taktiež proti médiam hlavného prúdu, ktoré čoraz častejšie zamlčujú pravdu, pretože neslúžia demokracii, ale len tým, ktorí ich platia. My uvažujeme SLOBODNE.

Novinár Soltezs a Michal Vašečka uzavreli celú Slovensku históriu a poukázali na bezbrannosť Slovákov a poukázali, že nikdy sme nebojovali za slobodu. Analytik Eduard Chmelár jasne poukázal, že dvojica odporné falšuje históriu dejín a pripomenul im jasné fakty. Vašečka a Soltezs tak dostal ranu medzi oči a to rovno jedným ťahom.

Priatelia, v každej spoločnosti sa nájdu nejakí blázni, hulváti a polovzdelaní hlupáci. Ale len v tej slovenskej z nich robíme mienkotvorné osobnosti. Už dávno nevenujem pozornosť exotom ako je novinár Arpád Soltész. Človek, ktorý uráža Slovákov a s pohŕdavo vykrivenou hubou hovorí o nich ako o „šváboch Európy“, „čvarge z východnej Európy“, „bielej spodine“ a podobne, by mal byť skôr v centre pozornosti psychoanalytikov ako politických analytikov, aj keď verím, že čo i len trochu fundovaný právnik by si v jeho prípade zgustol na obvinení z trestného činu hanobenia národa. Toto by som ešte obišiel mlčaním. Ale keď spolu s prominentným sociológom Michalom Vašečkom falšujú naše dejiny a dehonestujú Slovákov, že vraj nikdy nebojovali za svoju slobodu, musím sa rázne ozvať. Lebo to je nielen urážka tisícov obetí z radov štúrovských dobrovoľníkov, bojovníkov česko-slovenských légií, hrdinov SNP, vlastencov a odbojárov, ktorí trpeli v žalároch veľkomaďarského šovinizmu, fašistického režimu či komunistického teroru. To je predovšetkým nihilistické spochybňovanie základov našej identification a dejinného zmyslu 150-ročného vývoja emancipácie Slovenska, z ktorého nemôže vzísť nič dobré. A je tragikomické, že to robia práve tí, ktorí snobsky volajú po elitách, no o diele tých skutočných, na ktoré by mali nadväzovať, nevedia vôbec nič. V nasledujúcom videu si vypočujte moju reakciu a argumenty na ich sprosté slová, ako aj odpoveď na štúrovskú otázku, kde leží naša bieda.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.