20. mája 2024

Francúzsko: Arabi podrezali a zmrzačili 19-ročnú modelku 50 ranami bičom za to, že mala na sebe príliš krátke tričko.

0

FRANCÚZSKO: V multikultúrnych krajinách moslimovia predpokladajú, že pôvodné obyvateľstvo sa im postupne prispôsobí – a nie naopak. Je to zrejmé najmä v obohatených oblastiach, kde sa čoraz častejšie objavujú samozvané hliadky šaría.

A situácia sa zhoršuje, dokonca aj tí, ktorí sa narodili v krajine, vyžadujú dodržiavanie islamského práva na dobytých územiach. To je prípad väčšiny moslimských gangov vo Francúzsku, ktoré zvyčajne zahŕňajú mladých Arabov, ktorí sa narodili v krajine.

Najmä mladé ženy sa čoraz častejšie stávajú obeťami a najmä v lete chodia von o niečo viac exponované.

Útoky sú hlásené takmer denne, ale tentoraz je tu skutočne hrozný prípad, ktorý veľmi jasne ilustruje, ako ďaleko sú títo fanatici ochotní zájsť.

Mladá žena mala šťastie, že prežila, ale zostáva znetvorená po zvyšok svojho života…

19-ročná Nissanová kráčala po francúzskom Toulouse, keď ju napadli štyria páchatelia vo veku 14, 15 a 17 rokov. Pretože jej tielko bolo príliš krátke, severoafrickí útočníci jej rezali tvár.

Mladý Nissan sa v stredu večer prechádzal po meste so svojím priateľom.

Tam ju oslovili mladí Severoafričania, píše francúzsky denník La Depeche. Páchatelia bodli ženu 50-krát rozbitým sklom.

Na Twitteri mladá žena zverejnila nielen fotografie svojich zranení, ale aj správu. Skutočnosť, že médiám povedala, že páchatelia sú „Maghrebi“, by nemala podnecovať nenávisť voči cudzincom.

Nissan vo svojom príspevku pripomína, že zločiny páchajú aj iné skupiny a spomína smrteľnú policajnú streľbu na Severoafričana.

Dievča sa javí ako príklad „kvalitného“ vymývania mozgov, ospravedlňujúc tých, ktorí páchajú zďaleka najnásilnejšie zločiny, bez toho, aby pochopila, že ona sama dostala „správu“, ktorá naznačuje, kto vládne jej mestu.

Je jednou z mnohých obetí, ktoré nie sú schopné pochopiť, čo sa deje s ich krajinou – aj keď je „obohatená“.

Títo jednotlivci, ktorým škola alebo médiá väčšinou vymývajú mozgy, sa pravdepodobne vôbec neprebudia.

V tejto súvislosti si nemôžem pomôcť, ale myslím na Nemca, ktorého 4-ročnú dcéru, ktorá bola tiež jeho jediným dieťaťom, napadol, znásilnil a brutálne zavraždil afganský muž asi pred 19 rokmi.

Nemec, ktorý pracoval pre bruselské štruktúry, okamžite povedal, že Afgancom odpúšťa, pretože chápe, že je frustrovaný. Potom spomenul, že bude naďalej podporovať migráciu do krajiny a prispievať promigračným mimovládnym organizáciám.

Mladá francúzska žena, ktorá zostane zmrzačená po zvyšok svojho života, môže skončiť prácou v migračnom centre alebo sa pripojí k Antife.

Alebo možno zažije niekoľko ďalších podobných útokov a nakoniec pochopí, čo sa deje s jej krajinou…

ZDROJ

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *