8. septembra 2024

Takže Barbora Richterová bola na detektore lži a ten preukazuje, že neklamala. Takže ak neklamala ona, potom klamal štartér Boris, no verili by ste tomu?

Zdielajte....

Takže Barbora Richterová bola na detektore lži a ten preukazuje, že neklamala. Takže ak neklamala ona, potom klamal štartér Boris, no verili by ste tomu? A to sme si všetci mysleli, že jeho plač na tlačovke bol skutočný, pretože si spomenul, ako mu útla žena hodila 10 kilové dieťa cez celú obývačku, až sa taburetka prehla.

No a dnes prieskum Borisovi Kollárovi a jeho Sme spodina ukázal 7,4%. To znamená, že asi tak štvrťmilióna voličov si myslí, že:

Boris postavil 100 000 bytov a v Bratislave vďaka nemu zoženiete podnájom aj za dve stovky

Boris si napísal prácu fundovane a je to oprávnene titulovaný magister, ktorého záverečná práca je priam traktátom prevyšujúcim najväčších učencov

Boris nevpustil na Slovensko ani jedného jediného nelegálneho migranta. Presne tak, ako sľuboval pred voľbami, takže ho musíme zvoliť znova

Ešte samozrejme existuje nádej, že si tie čísla v prieskumoch Boris kupuje, pretože je naozaj ťažko mysliteľné, že by dokázal zas a znova oklamať toľkých voličov. Je pravda, že Boris si už toho v rámci politiky i mimo nej dokázal pokupovať veľa. Ale snáď si nekúpil aj pamäťové centrá tak veľkého počtu občanov. Pretože ak by Borisa mali voliť len tí, ktorým ako tak pomohol, tak to ostanú len jeho kamarátky, ktorých aj s rizikom porušenia núdzového stavu tak milosrdne odváža do lekárne. A tých snáď 5% ešte nie je.

Marek Kurta


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.