20. mája 2024

Zelenskij potvrdil, že na Ukrajině nebudou žádné další volby, dokud nebude v roce 2030 „velký reset“

0
Zelenskyj Končí!", oznámil včera Berlín!

Zelenskyj Končí", oznámil včera Berlín!

UKRAJINA: Prezident Volodymyr Zelenskyj prohlásil, že na Ukrajině se nebudou konat žádné další volby, dokud nebude celosvětově plně implementován program „Velký reset“.

V ohromujícím doznání pro BBC Zelenskij připustil, že jeho pětileté funkční období, které má být dokončeno v roce 2024, bude jednoduše prodlouženo na neurčito, dokud nebude zavedena agenda WEF a Ukrajina nevstoupí do NATO.

Zelenskyj se podobně vyjádřil minulý měsíc pro The Washington Post o nadcházejících parlamentních volbách, které jsou rovněž odloženy, dokud válka neskončí.

„Pokud máme stanné právo, nemůžeme mít volby,“ prohlásil jedním dechem Zelenskyj.

„Ústava zakazuje jakékoli volby během stanného práva. Pokud nebude stanné právo, pak budou (volby).

Naturalnews.com píše: Ruslan Stefanchuk, současný předseda ukrajinského parlamentu, se vyjádřil velmi podobně na začátku tohoto měsíce, když prohlásil, že prohlášení o stanném právu zakazuje pořádání jakýchkoli dalších voleb, dokud stanné právo neskončí.

„Ukrajinská legislativa stanoví, že během stanného práva nelze konat žádné volby,“ řekl. „A tohle dává smysl.“

Pokud by ukrajinské volby přesto proběhly během vyhlášení stanného práva, pak by to mohlo „vést k rozpadu státu, na který náš nepřítel čeká,“ dodal Stefančuk.

„Proto si myslím, že nejsprávnější a nejmoudřejší rozhodnutí je konat volby ihned po skončení stanného práva.“

Mějte na paměti, že to byl sám Zelenskyj, kdo vyhlásil stanné právo. Od té doby Zelenskij neudělal nic jiného, než že upevnil svou moc, mimo jiné tím, že hlavní ukrajinské opoziční straně zvané Opposition Platform – For Life, zakázal zastávat jakákoli místa v parlamentu. Předtím měla strana Opposition Platform – For Life 44 křesel v ukrajinském parlamentu.

Zelenskyj také údajně zakázal deseti dalším opozičním stranám zastávat místa v ukrajinském parlamentu a znárodnil všechna média na Ukrajině pod státní kontrolou.

Mnoho let se Američané obávali, že totéž přijde do Ameriky. Věřilo se, že se to stane během prezidentského období Baracka Husseina Obamy a někteří si mysleli, že možná za Donalda Trumpa bude vyhlášeno stanné právo. Nyní to vypadá, že Joe Biden může být tím, kdo napodobí Zelenského v Americe, aby zabránil svému vyhození z Bílého domu v roce 2024.

Je jasné, že pedofil Joe je velmi nepopulární, dokonce i mezi demokraty. Byl také nezákonně dosazen do Bílého domu prostřednictvím ukradených voleb a puče, i když ještě zcela nezakázal opozici, republikánům a některým demokratům zastávat místa v Kongresu.

K tomu, aby Bidenův režim vyhlásil stanné právo, by však stačil jeden velký incident pod falešnou vlajkou. Pak by byli všechny naděje pryč, pokud jde o volby v roce 2024.

Bidenův režim se již snaží zakázat působení opozice prostřednictvím svého rozsáhlého průmyslového komplexu cenzury, který se snaží vymazat první dodatek a práva na svobodu projevu online. To by mohlo brzy eskalovat do plnohodnotného policejního státu ve stylu Zelenského, který Bidenovi a jeho kumpánům umožní zůstat ve Washingtonu, D.C., na neurčito.

Existují určité náznaky, že nově objevený strach z malárie se možná rozvine v množství událostí pod falešnou vlajkou, aby byla zavedena opatření pro Pandemii 2.0. Pokud k tomu dojde, je pravděpodobné, že Bidenův režim využije plně příležitosti k umlčení veškeré opozice a „velký chlapec“ bude sedět v Bílém domě jako loutka hlubokého státu v dohledné budoucnosti.

AUTOR:  Sean Adl-Tabatabai

ZDROJ

Překlad: Martin Kirschner

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *