8. septembra 2024

Aby sa nezabudlo: Sulík kradol ešte aj na letenkách, ubytovaní a strave pre jeho dcéru. Sulík a jeho ľudia na EXPO Dubaj rozkradli vyše 1 milión €

Sulík kradol ešte aj na letenkách, ubytovaní a strave pre jeho dcéru

Sulík kradol ešte aj na letenkách, ubytovaní a strave pre jeho dcéru

Zdielajte....

Sulík je zlodej, ktorý aby mohol kradnúť na letenkách, ubytovaní a strave pre jeho dcéru si podvodom vymyslel, že jeho dcéra je údajne „odborníčka v oblasti energetického práva“ a potom s ňou ako minister hospodárstva podpísal zmluvu, akože pracuje pre ministerstvo hospodárstva, aby mohla zadarmo so Sulíkom letieť do Dubaja na EXPO, aby jej ministerstvo hospodárstva muselo preplatiť letenku, ubytovanie a stravu zo štátnych peňazí.

Takýmto podvodom Sulík kradol ešte aj na letenkách, ubytovaní a strave pre jeho dcéru.

Ale toto bol len vrchol ľadovca Sulíkovho kradnutia v Dubaji. Dohromady tam Sulík a jeho ľudia rozkradli vyše 1 milión €, ktoré boli vyplatené zo štátneho rozpočtu a pri kontrole sa nenašli žiadne doklady, ktoré by oprávňovali na vyplatenie tohto vyše 1 milióna €.

Tento vyše 1 milión € už zo štátneho rozpočtu zmizol, bol rozkradnutý Sulíkom a jeho ľuďmi.

Sulík a jeho ľudia na EXPO Dubaj kradli vo všetkom čo sa dalo, napríklad:

kradli na letenkách pre neoprávnené osoby
kradli na ubytovaní pre neoprávnené osoby
kradli na strave pre neoprávnené osoby
kradli na pití alkoholu zadarmo v bare v slovenskom pavilóne
rozkradli ešte aj drahé zariadenie (patriace štátu) slovenského pavilónu na tom EXPO Dubaji, ktoré rozkradli Sulíkovi ľudia a nechali si ho previesť do svojich firiem


EXPO Dubaj trvala od 1. 10. 2021 do 31. 03. 2022, a slovenský pavilón tam bol vtedy pod vedením Sulíka (ktorý bol vtedy ministrom hospodárstva) a jeho ľudí, a oni tam celých tých 6 mesiacov kradli čo sa dalo. Konečný účet po štátnej kontrole odhalil, že Sulík a jeho ľudia na EXPO Dubaj nezákonne rozkradli vyše 1 milión €.
Inými slovami tento potentát Sulík a jeho ľudia, jeho potentáti, si tam 6 mesiacov v Dubaji za štátne peniaze s rodinami zadarmo užívali v Dubaji dovolenky za štátne peniaze, ubytovaní boli v apartmánoch zaplatených štátom, leteli na letenky zaplatené štátom, stravovali sa stravou zaplatenou štátom, pili alkohol zaplatený štátom, oslavovali tam v bare v slovenskom pavilóne zaplateným štátom…

A na konci ešte aj rozkradli drahé zariadenie (patriace štátu, zaplatené štátom) zo slovenského pavilónu, ktoré si nechali zadarmo previesť do svojich firiem!

Sulík a jeho ľudia takto za 6 mesiacov na EXPO Dubaj rozkradli vyše 1 milión €, a ten istý bezcharakterný Sulík presadzoval, aby boli slovenským deťom v školách odobraté obedy zadarmo a cestovanie vlakmi zadarmo deťom, študentom a dôchodcom!

Predstavte si čo za bezcharakterného človeka je ten Sulík! On potentát Sulík a jeho potentáti okolo neho za 6 mesiacov na EXPO Dubaj pre seba rozkradnú vyše 1 milióna ľudí a tento istý Sulík malým deťom v školách zoberie teplé obedy!

Neviem ako vám, ale mne je z tohto Sulíka až zle od žalúdka, až neskutočne zle!

Autor textu /grafika JNS


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.