8. septembra 2024

Viídeo-R. Kaliňák: Čurillovci na čele s Hamranom spustili „džihád“ proti spravodlivosti na Slovensku!

Zdielajte....

Ide im o všetko a oni to vedia určite lepšie ako my, čo všetko povyvádzali za posledné tri roky. Čo iné, ak nie strach a prečo teraz, ak nie kvôli blížiacim sa parlamentným voľbám. Ostaných posielajú pred súdy nech tie rozhodnú, no oni sa súdov boja ako čert kríža. Vodu kážu a víno pijú. Pokrytectvo médií sa presunulo do vedenia polície, lebo si prestali robiť svoju robotu a pustili sa do politiky, kde nemajú čo robiť!

V poslednej dobe sa čoraz viac hovorí o tom, ako sa niektorí politici snažia uniknúť zodpovednosti za svoje konanie. Tvrdia, že sú nevinní a že im ide o dobro krajiny, ale v skutočnosti sa len boja straty moci a vplyvu. Prečo inak by sa snažili ovplyvňovať políciu a justíciu, ktoré by mali byť nezávislé a nestranné? Prečo inak by sa vyhýbali otázkam novinárov a občanov, ktorí majú právo vedieť pravdu?

Toto nie je správne a nemôžeme to tolerovať. Musíme požadovať, aby sa dodržiavali zákony a princípy demokracie. Musíme si uvedomiť, že tí, ktorí sa teraz snažia utajiť svoje pochybenia, sú tí istí, ktorí nám spôsobili veľa problémov v minulosti. Nemôžeme im dovoliť, aby nás oklamali znova. Musíme ísť voliť a ukázať im, že nám záleží na našej krajine a na jej budúcnosti.

V poslednej dobe sa čoraz viac hovorí o tom, ako sa vládna koalícia bojí o svoje postavenie a snaží sa zastrašovať opozíciu a novinárov. Prečo inak by sa zrazu začali zaoberať prípadmi, ktoré boli dlho zametené pod koberec? Prečo inak by sa snažili zdiskreditovať tých, ktorí poukazujú na ich chyby a korupciu?

Je to preto, lebo vedia, že ľudia majú dosť ich lží a manipulácií. Lebo vedia, že v marci budúceho roka budú musieť čeliť voličom, ktorí im dajú jasnú odpoveď. Lebo vedia, že ich čaká spravodlivosť, ktorú sa tak dlho snažili obísť.

Nemôžeme dovoliť, aby nás zastrašovali a umlčovali. Nemôžeme dovoliť, aby nám určovali, čo je pravda a čo nie. Nemôžeme dovoliť, aby nám brali naše práva a slobody. Musíme sa postaviť za to, v čo veríme a za to, čo je správne.

Nechajme súdy rozhodnúť o tom, kto je vinný a kto nie. Nechajme médiá informovať o tom, čo sa deje v našej krajine. Nechajme políciu vykonávať svoju prácu bez politického tlaku. A nechajme si my voliť svojich zástupcov bez strachu a nátlaku.

R.Kaliňák/JNS


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.