8. septembra 2024

Po Slovensku chodia stovky nelegálnych migrantov, ktorí spia po parkoch, medzi panelákmi, po lavičkách a čo robí Hamran?

Zdielajte....

Po Slovensku chodia stovky nelegálnych migrantov, ktorí spia po parkoch, medzi panelákmi, po lavičkách a čo robí policajný prezident Hamran? Rieši len koho z opozície by ešte skúsil zatknúť.

A o tom sú presne progresívci. Migrantov vítať vo veľkom, ale vôbec neriešiť bezpečnosť a istoty pre vlastných občanov. Čo tam po občanoch, keď teraz treba ovládnuť štát, že?

Sme v situácii, kedy progresívna prezidentka Čaputová riadi tento štát cez sebou nastrčeného progresívneho premiéra Ódora bez dôvery a takisto progresívneho policajného prezidenta s aprobáciou na vykopávanie dverí, ktorý má evidentne väčšiu moc než samotní ministri. Progresívci už ovládajú tento štát, hoci ich (okrem prezidentky) nikto nezvolil. Tak čo by reálne hrozilo, ak by náhodou viedli tento štát po voľbách, keď dokonca aj bez mandátu spôsobujú len chaos, nestabilitu a likvidáciu nepohodlných?

Marek Kurta


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.