27. júla 2024

Korčok, povolaním „kabátník“ ohlásil prezidentskú kandidatúru. Ktoréže „objektívne“ médium ako prvé prinesie exkluzívny prieskum, v ktorom bude mať „kabátnik“ na počiatku už 50%?

Zdielajte

30. augusta 2023 ferro,

Veru, veru „ťažké“ to bolo u Ivanka Korčekovie (IK) rozhodnúť sa, či bude kandidovať za prezidenta SR v prezidentských voľbách 2024! (Už to má aj na Wikipédií! – )

Občan volič porovnaj tieto dve videa –

Prvé zo dňa 27.6.2023 – https://www.youtube.com/watch?v=N2zehcwLpUk&ab_channel=Denn%C3%ADkN

Druhé zo dňa 30.8.2023 – https://www.google.sk/search?sca_esv=561292281&sxsrf=AB5stBhhgZb7hShTLPcjm9uk9W9V4DuspQ:1693396149887&q=kor%C4%8Dok+ohl%C3%A1sil+kandidat%C3%BAru+denn%C3%ADk+n&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwithOmfqISBAxWE_rsIHaPvDDYQ0pQJegQICRAB&biw=1920&bih=955&dpr=1#fpstate=ive&vld=cid:5eb6874d,vid:mYVkpGk1l60

Som presvedčený, že ako prvá ho za toto jeho „ťažké“ rozhodnutie pochváli Čaputová a zaželá mu, aby pokračoval v jej „pro“ slovenských šľapajach.

A IK to rád príjme, ba možno jej aj kyticu prinesie, ešte kým je v úrade…

Nuž ale teraz je to v rukách nie samotného IK, ale celkom iste v „rukách“ jemu naklonených „objektívnych“ médií, presne tak, ako v ich rukách bola Čaputová, keď ako absolútne tuctová neznáma žienka Slovenska, kandidovala na Prezidenta SR s počiatočnou preferenčnou podporov 5% a u AKO sa zastavila tesne pred prieskumným embargom, na vyše 50%!

A to i napriek tomu, že IK deklaroval, že bude občianskym kandidátom a ide zbierať potrebných 15000 podpisov… (tomuto kto môže veriť?!)

Takže „objektívne“ média a ešte objektívnejšie prieskumné agentúry, ktoré pracujú výhradne v prospech týchto „objektívnych“ médií – FOCUS a AKO, to v prípade počiatočných preferencií u IK, až také ťažké nebudú mať a môžu začať s dosť vysokou latkou, až niekde na úrovni 50%.

Teda začať u IK tam, kde u Čaputovej končili!!!

A prvý začali ako inak v Denníku N, ktorý hneď po tom, čo IK oznámil, že vstupuje do prezidentského predvolebného ringu priniesli takúto „senzačnú“ správu v prospech ich milovaného IK – „Ivan Korčok bude kandidovať za prezidenta, prieskumy mu dávajú šancu poraziť Fica“ – https://dennikn.sk/3542226/ivan-korcok-bude-kandidovat-za-prezidenta/?ref=inc – takže Denník N, ako ináč, ako prvý už má akýsi „objektívny“ prieskum, že IK začal valcovať a začal rovno od Fica, ktorý ešte ani zďaleka nepovedal o svojom úmysle kandidovať v nadchádzajúcich PrV 2024, ešte ani pol slova!!!

A už manipulujú verejnú mienku, že proti komu najsilnejšiemu sa IK postaví a bude s ním za pomoci „objektívnych“ médií bojovať v „rovnom a spravodlivom“ politickom boji!!!

A prečo tak preferenčne vysoko, začať u Ivanka?

Nuž odpoveď je jasná a jednoduchá.

IK totiž nie je taký neznámy, ako svojho času na počiatku Čaputová.

Tam nemohli hneď na začiatku vystreliť v preferenciách privysoko lebo by im to nik neuveril.

A tak najskôr síce rýchlo, ale o to istejšie, Čaputovú “objektívne“ mediálne „urobili“ za najlepšiu kandidátku bez konkurencie, a až na konci jej vpálili viac, ako 50% preferencií.

Nakoniec to skončilo tak, že Čaputovú si za svoju „prezidentku“ zvolilo „až“ 23,9% voličov zo všetkých oprávnených voličov…

Nuž teda občan-volič, maj sa na pozore, pozorne sleduj ako sa bude okolo IK vytvárať „objektívna“ mediálna politicky svätá korona lebo ani iná v týchto „objektívnych“ médiach nemôže byť lebo ich zbožňovaný IK, presne ako ich zbožňovaná Čaputová, stojí neochvejne na tej „správnej strane dejín“ – rozumej na strane vojnových štváčov z velenia NATO, na strane Bruselu a hlavne na strane Washingtonu.

Veru, bude zaujímavé sledovať, ako ho budú „objektívne“ média pretláčať, ako jediného možného nástupcu Čaputovej a ako budú nekompromisne dehonestovať každého, kto sa mu postaví do cesty ako protikandidát.

Ja však verím, že občan-volič SR, je už natoľko poučený, že bude voliť nielen v nadchádzajúcich PV 2023, ale aj následne v Prezidentských voľbách v marci 2024, úplne opačne, ako mu to „úprimne“ budú sa snažiť votrieť do priazne „objektíve“ pro západe, pro U(S)A média!!!

PS:

Práve sa začalo „objektívne“ mediálne hladkanie Ivana Korčoka!

Všetky tieto „objektívne“ média budú jeho pôsobenie v službách najskôr Mečiara, potom Dzurindu, následne Fica, od marca 2020 dokonca v službách „predsedu vlády“ Matoviča, ako dokonca priamo „ministra“ zahraničných vecí a európskych záležitosti, prezentovať len ako jeho kariéru a jeho kariérny rast!

Zatiaľ čo u iných „bežných“ politikov je to škandál a jednoznačné prezliekanie politických kabátov v zmysle – „Kde vietor, tam plášť“!

Škandál, za ktorý by mali byť nevoliteľní!

Ale keď sľubuješ/sľúbiš, že budeš verne slúžiť Západu, USA (resp. U(S)A!) a NATO, tak všetko z minulosti je zmazané, je nepodstatné, sú to len také táraniny, tliachaniny neprajníkov… a čaká ťa len a len svetlá politická budúcnosť napr. ako „prezidenta SR, však Ivan?!


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *